"Чому ви так дивуєтеся" - Карл Волох

"Чому ви так дивуєтеся" - Карл Волох

Що разом із відчайдушними спробами скомпрометувати Залужного так зросла кількість нападок на Порошенка і повʼязаних із ним людей (Луценко, Марченко та ін.)

Насправді, все це лише частина зусиль зі знищення репутації Генерала для його безпроблемного звільнення.

Причин, щонайменше, дві.

1. Перенесення на Залужного негативу Порошенка. Гімно, яким роками закидали ПП, виявилося дуже стійким. Негативний рейтинг нікуди не зникає - навіть попри те, що розчарування МЗЧ стає чимдалі глибшим і наближається до показників перед вторгненням. Можливо, спрацьовує й захисний механізм «нехай у Зеленському ми й помилилися, але ваш Порох ще гірший». Це, мабуть, простіше, ніж визнати, що ти лох, якого нещадно розвели.

Оскільки «свіжий» негатив на Залужного поки що засвоюється поганенько, вирішили скористатися старим лайном, привʼязавши до Пороха.

2. Технічно така можливість використовується тому, що ядро підтримки Генерала - це саме ідеологічні прихильники АрМоВір. Додатковий бонус для зелених - привід звинуватити саме пʼятого президента в підривній діяльності проти більш успішного конкурента через протиставлення йому Залужного.

Відтак, оббріхування «шоколадних» мало вдарити й по Залужному. Поки що без успіху.

П.С. Друге вже джерело повідомляє, що Офіс неофіційно зажадав від банків провести «фінансовий моніторинг» блогерів, котрі підтримуюють Залужного зі створенням нам різних проблем і незручностей. Недоумки, як заведено, не розуміють, що утримати це в секреті неможливо. А коли в нас будуть підтвердження, то вʼїбемо ми і самих «моніторщиків», і їхніх замовників так, що шматки долетять аж до Вашінґтону