"Чому Зеленський був у косоворотці?" - Сергій Марченко

"Чому Зеленський був у косоворотці?" - Сергій Марченко

Я переконаний, що це не помилка. Чому? Бо є, як мінімум, фотограф, стиліст, СММник які працювали над викладеним президентом фото. А ще є прес-служба президента, яка в обов'язковому порядку фільтрує все, що потрапляє у соцмережі президента. Чи може бути так, що косоворотку не впізнає бодай один з них і не зрозуміє, що одягнути президента в російський національний одяг замість українського – це буде скандал? Звичайно, це виключено. То чому?

Все дуже просто. Скандал був потрібен. І вони зробили скандал. Сьогодні, коли це убожество мало звітувати за 2 роки імітації реформ, з нього зробили жертву. Подивіться, як кляті порохоботи клюють нашого президента за якусь рубашку. Какая разніца, какая она??! І понеслось гімно по трубам.

Але це ще не кінець комбінації. В офісі президента почекали, поки всі відпишуться про косоворотку, а тоді дістали своїх позитивних блогерів з експертами. Які розказали, що десь в селі, в Дніпропетровській області, хтось колись бачив таку косоворотку. І в Донецькій області таку бачили, і в Харківській. А значить, то вже не косоворотка зовсім, а вишиванка. І, виходить, порохоботи тупі і, мало того, що захейтили Бубочку, так ще й захейтили даремно. Атата їх! А ми тут над схваткой у бєлом, хоть і слєгка обосраном, але пальтє.

Проблема цієї комбінації в тому, що разом із косоворотками, як у Зеленського, на території Донецької, Харківської, Дніпропетровської областей жило багато етнічних росіян. І від того, що вони оздоблювали свої косоворотки вишивкою, косоворотки не перестали бути косоворотками.

І зараз нам намагаються впарити косоворотки як вишиванки на основі факту, що росіяни носили вишиті косворотки на нашій землі ще у 19 сторіччі. Ви серйозно, срані інтелектуали з ОПешечки??

Ні, ми не поведемося на вашу підміну понять. Головне сьогодні не косоворотка Зеленського, а те, що за два роки він взяв у борг вдвічі більше, ніж Порошенко за 5. Обіцянки Зеленського і його красиву телевізійну картинку оплачують наші діти і внуки. Це і є справжнім підсумком двох років Зеленського.