"- Чому ж вони цькують Сирського? - питають читачі..." - Карл Волох

"- Чому ж вони цькують Сирського? - питають читачі..." - Карл Волох

- Він же «їхній», слухняний, щойно призначений. І яку мету вони переслідують, знищуючи довіру до одного за другим головнокомандувачів і генералів?

Наївні люди намагаються знайти у вчинках Зеленського-Єрмака якісь глибокі мотиви. А він, насправді, один: збереження себе у владі.

У випадку із Залужним загрозою була його популярність. У ситуації з Сирським - навпаки, відсутність добрих новин із фронту. Чи ви очікуєте, що Верховна примадонна візьме на себе відповідальність за відверто недостатні фортифікації, дефіцит зброї й бардак, який виник через звільнення найдосвідченіших генералів? Ось тому Сирський приречений.

До речі, саме з цієї причини Залужний і Наєв залишаються під загрозою кримінального переслідування. Адже після припинення вогню (колись воно так чи інакше станеться - К.В.) обовʼязково постане питання про саботаж підготовки до московитського вторгнення. І призначення військових винними (всупереч закону й елементарній логіці) стане для політичного керівництва абсолютно безальтернативним. Тим паче, Татаров цілком здатний забезпечити тут певний результат.

Згадаєте мої слова