"Чорт, який зневажає свою аудіторію та український народ" ч.3 - Оксана Байло

"Чорт, який зневажає свою аудіторію та український народ" ч.3 - Оксана Байло

Тепер серйозно.

Що мав зробити Арєстовіч, якби діяв професійно і послідовно?

Після ефіру, в якому Арєстовіч сказав про російську ракету, коли масово пішло обговорення й обурення висловом, що немає нічого спільного з реальністю, Арєстовіч мав би протягом 12 годин написати офіційне спростування своїх слів, та принести вибачення за них.

Далі Арєстовіч мав би написати розгорнуту відповіть про те, що розуміє, чому його слова викликали обурення, і ЩО насправді відбулося з російською ракетою, яка спричинила серйозну трагедію. Також ще раз вибачитися перед українськими силами ППО та людьми, які постраждали внаслідок російського теракту.

Читайте також: "Устал — уході" ч.2 - Оксана Байло

На черговому ефірі з Фєйгіним Арєстовіч мав би зазначити, що російські помийки скористалися його помилкою, і це, на жаль, має негативні наслідки для репутації українських сил повітряної оборони, що вчергове підкреслює, як вкрай важливо бути обачнішими в своїх висловлюваннях, бо росія не на мить не зупиняється в інформаційній війні і може використати будь-яке слово, що сказано офіційними особами в публічнму просторі.

Після цього Арєстовіч мав би подякувати активному українському суспільству за пильність, небайдужість і критику, та пообіцяти, що він зробить все, щоб таких помилок більше не припускатись.

Все вищенаписане не означає, що він не мав би був притягнутий до відповідальності за свої слова, і що Офіс Президента не мав би дати з цього приводу свою заяву, але саме така послідовна поведінка, з точки зору ефективних комунікацій та збереження репутації Офісу Президента, була б професійною та цивілізованою.

Але він так не зробив, бо він ніякий не професійний комунікаційник, він просто чорт, який зневажає свою аудіторію та український народ.