"Чутки та факти" - Павло Бондаренко

"Чутки та факти" - Павло Бондаренко

Випуск одинадцятий.

Про туризм.

Генеральний штаб повідомляє: ворога зупинено на усіх напрямках. На деяких він відступив.

Безповоротні втрати рашистів наразі становлять 14,5 тисяч включно з "кадирівцями" та ПВК.

На авдієнцію до Вельзевула відправився ще один рашистський "стратег" - командувач 29-ю армією Східного військового округу генерал-майор Колесніков. Раніше було ліквідовано разом зі штабом заступника командувача 41-ю армією генерал-майора Герасимова. Оскільки армія рашистів не має закритого зв`язку, вони змушені спілкуватися по звичайних сотових телефонах. На сигнал якого Герасимову й прилетіла у гості українська ракета.

Московські окупанти скаржаться, що командири ставляться до них "мов до собак". Зокрема, не дозволяють уночі вмикати двигуни машин щоб погрітися, бо економлять паливо. Паливо важливіше, а солдат нехай мерзне. Ночівля на морозі у залізному танку оптимізму й бойового духу не додає.

Оскільки білоруси не хочуть брати участь у війні проти України, Москва намагається їх змусити. З цією метою рашистські бойові літаки 11 березня цілеспрямовано завдали удару по прикордонних населених пунктах Білорусі Копані, Бухли та Верхньому Теребежі, залетівши з боку України.

З "кадирівців" створено загороджувальні загони, які розстрілюють російських солдат, що відступають.

Про союзників.

Колективний Захід заарештував золотовалютні резерви Центробанку РФ на суму 415 мільярдів доларів і зараз йде пошук способу передачі їх Україні в якості фінансової підтримки та компенсації втрат від війни.

Про фінанси та економіку.

У Росії засекретили інформацію про рівень безробіття.

Курс долара на чорному ринку в РФ перевищив 300 і наближається до 400.

Нам важко. Але ми тримаємося. Увесь світ з подивом та захопленням спостерігає, як українці б'ються з величезною імперією і перемагають.

А я пішов смажити котлети.