""Чутки та факти". Випуск 50" - Павло Бондаренко

""Чутки та факти". Випуск 50" - Павло Бондаренко

ПРО ТУРИЗМ.

Рашисти почали виводити техніку з Мелітополя. Бояться, ще не зможуть втримати місто. А вночі зі страху розстрілюють зірки та супутники.

На одному з напрямків орки сходили в атаку на українські позиції. Нарвалися на підрозділ 80-ї десантно-штурмової бригади ЗСУ. Результат: мінус 9 танків, 7 БМП та БТР і 70 тушок самих орків.

Минулої доби авіація ЗСУ нанесла 4 удари по скупченню живої сили, техніки та складам боєприпасів на Півдні. Також вражено військову базу рашистів у Новій Каховці.

ЗАПОРЄБРІКОМ.

На рф заморозили розвиток 5G. Немає обладнання та програмного забезпечення. На наступні кілька років про розвиток зв'язку 5 покоління у цій країні - кажуть спеціалісти - можна забути.

Закрите соцопитування, замовлене кремлем показує обвал підтримки війни з Україною. Наразі за її продовження висловлюється лише 57% росіян, тоді як 2 місяці тому таких було 74%. Третина респондентів за негайне припинення "спецоперації". Найменша кількість прихильників війни серед молоді 18-25 років - лише 19%.

ПРО ЗДОРОВ`Я.

Після того як через санкції припинилося постачання хімікатів для відбілювання паперу, а сама "велікая росія" виробляти їх не здатна, в уряді рф заявили, що білий папір шкодить здоров`ю. Тепер по телевізору агітатори розповідають, що жовтий папір корисний для зору.

ПРО ЕКОНОМІКУ ТА ФІНАНСИ

Україна почала експорт зерна нового врожаю.

У липні Україна отримає $4,4 млрд. фінансової допомоги від партнерів.

ПРО СОЮЗНИКІВ

Франція передасть Україні 36 легкозбірних мостів для відновлення зруйнованої інфраструктури.

Україна стала асоційованим членом технологічного співробітництва збройних сил НАТО.

Німеччина передала 80 пікапів для ЗСУ.

ПРО СПОРТ.

Чемпіон світу у надважкій вазі Александр Усик (19-0, 13 КО) організував благодійний аукціон у Лондоні, на якому зібрав понад 100 тисяч фунтів стерлінгів для України.

Спортивний арбітражний суд (CAS) відхилив апеляцію російських клубів на рішення УЄФА про усунення російських футбольних клубів від єврокубків.

Також CAS відхилив апеляцію росіського футбольного союзу до ФІФА та УЄФА про усунення збірної Росії від міжнародних турнірів.

Нам важко. Ми зазнаємо втрат. Але ми тримаємося. Допомагаймо ЗСУ, волонтерам та віримо в перемогу. Інакше й бути не може.

P.S.

А нам своє робить: бить... бить... бить...