"Чутки та факти. Випуск чотирнадцятий" - Павло Бондаренко

"Чутки та факти. Випуск чотирнадцятий" - Павло Бондаренко

Про туризм.

Бачили старий але прикольний фільм "Іван Васильович змінює професію"? Там в.о. царя посилає військо "вибити кримського хана з Ізюмського шляху". А сьогодні сталося навпаки - ЗСУ перейшли у контратаку й з Ізюмського шляху вибили війська мікроцаря.

Станом на зараз загальні втрати противника (убиті, поранені, зниклі без вісти, полонені) перевищили 53,5 тисячі. Рашисти мають величезні кадрові проблеми і ті найманці, що їх привезли із Сирії (що вже саме по собі величезна ганьба для путінського режиму) погоди не зроблять. Лівійці. В українських лісах. У березні...

Під Мелітополем артилерійським та ракетним ударом розтрощено величезну (близько 200 одиниць) колону ворожої техніки. За оцінками згоріли близько 50 одиниць, решта перебуває в оточенні.

У Бєлгородській області створено концтабір для солдат, які відмовляються йти на погибель в Україну. Правильно, краще відсидіти у тюрмі, ніж прорости соняхом чи що там їм в кишені покладуть.

Про союзників.

Не виходить з Китаю путінського союзника. Рашистський фюрер принизливо благає китайців надати фінансову та військову допомогу. Але товариш Сі лише хитро мружиться. Є ще інформація, що у Путіна скінчилися "соколи", з курсантами льотних учились очевидно щось не виходить, тому головний рашист уклінно просить Іран прислати хоча б два десятки. Про реакцію аятол не повідомляється.

Тим часом США та ЄС готують проти Московії черговий, четвертий пакет санкцій. Крім персональних там будуть і дуже "смачні" штуки для підприємств рашистського ВПК.

Як відомо, 12 березня BCAA в межах санкцій вирішило призупинити сертифікати льотної придатності для літаків, які експлуатують російські авіакомпанії на умовах лізингу. У цій юрисдикції зареєстровано переважну більшість літаків виробництва Boeing та Airbus, які експлуатують російські авіакомпанії (739 з 1367), що означає припинення їх обслуговування і вимогу негайного повернення з лізингу.

Путін наніс "удар у відповідь" - видав указ про конфіскацію усіх літаків, що належали іноземним компаніям і перебували в лізингу у російських. Московитські спеціалісти плачуть і називають це самогубством російської цивільної авіації. Бо скоро ті літаки вийдуть з ладу, а нових ніхто після такого пограбування не дасть. І що найстрашніше - комплектуючих для виробництва російських аналоГовнет типу Sukhoi Superjet 100, які й без того регулярно гробилися, не буде. Правильно, Владімір Владіміровіч, переходьте на повітряні кулі та "кукурудзники".

Про спорт.

Найвідоміший футбольний коментатор Василій Уткін повідомив, що зрадник України Тимощук, який нині тренує улюблений клуб рашистського фюрера пітерський "Зеніт", запросив для "своїх друзів" чи то 50 чи то 70 квитків на матч "Зеніта" з "Баварією", і квиточки опинилися не у друзів, а у спекулянтів. Щоправда матч не відбудеться. Ні за якої погоди, бо рашистів вигнали з усіх міжнародних футбольних змагань. На невизначений термін.

Тим часом потвору позбавили звання почесного громадянина Луцька, а Українська асоціація футболу ініціювала позбавлення його усіх футбольних нагород та звань. Нагадаю, що раніше Тимощук під приводом введених проти РФ санкцій відмовився платити аліменти своїм дітям, які живуть з його колишньою дружиною в Німеччині. І чому так - як "русскомирец" - так і людина з гнилою душею.

Нам важко. Ми несемо втрати. Але ми тримаємося. Увесь світ з подивом та захопленням спостерігає, як українці б'ються з величезною імперією і перемагають.