"Чутки та факти". Випуск двадцять четвертий - Павло Бондаренко

"Чутки та факти". Випуск двадцять четвертий - Павло Бондаренко

Про туризм.

Після впертих боїв противника цілковито вибито з Ірпіня. Частину військ рашисти відводять у Білорусь, бо ті втратили боєздатність через колосальні втрати.

Командир 37-ї мотострілецької бригади окупантів "випадково" потрапив танк своїх же солдат, який переїхав йому ноги. Кажуть, за те, що гнав своїх у бій за принципом Жукова та інших московських "стратегів" - "баби іщо нарожают". Згодом полковник Мєдвєдєв помер. Нагадаю, що 37-у бригаду ще в середині березня було цілком розгромлено під Києвом.

А командир 13 танкового танкового полку 4 гвардійської танкової дивізії РФ (Наро-Фомінськ, Московська область) навіть в Україну не доїхав. Він застрелився у пункті постійної дислокації, коли під час розконсервації резервної техніки для передачі у поповнення на війну, з'ясувалося, що все розікрадено і відносному ремонту підлягає лише 1 з 10 танків., частина навіть двигунів не має. Передачу техніки зірвано. Цікаво, що це - знаменита Кантемирівська танкова дивізія, "зразково-показушна", яка постійно на парадах.

Російські туроператори зупинили продаж турів з більшості закордонних напрямів, а залізничне сполучення РФ з країнами Євросоюзу, як раніше авіаційне - фсьо.

Про фінанси та економіку.

"Велика сімка" відхилила вимогу Путіна платити за газ у рублях. Дефолт наближається... Наближається дефолт...

Carlsberg слідом за Heineken залишає РФ. Питимуть "Ячменный колос" Ухрюпинського "пивного гіганта".

Суверенний інвестиційний фонд Об’єднаних Арабських Еміратів Mubadala призупиняє інвестиції в Росію"

Щотижневий експорт нафти з росії уже впав на 26%, покупці шукають інших постачальників.

В Росії 23% бізнесу скорочує штат, а 16% – зарплату працівникам. А навіщо їм зарплата, якщо скоро в магазинах крім кільки в томаті й чорного хліба нічого не буде?

Про союзників.

У Словаччині встановили нову систему ППО. Потужні С-300 радянського зразка безкоштовно віддають Україні.

РФ у світі починають визнавати фашистською державою. Уже друга земля Німеччини після Баварії - Нижня Саксонія заборонила використання знаку Z як нацистського. Одна з найбільших страхових компаній Швейцарії Zurich Insurance прибирає літеру Z зі свого логотипу.

Про спорт.

одному зі "стовпів" російського футболу, давньому антагоністу київського "Динамо" - Московському "Спартаку" може настати "літатєльний". На засіданні виконкому Російського футбольного союзу його співвласник олігарх (тепер уже колишній) і президент Леонід Федун повідомив, що втратив 99% своїх статків, які до повномасштабного вторгнення в Україну складали 11 мільярдів доларів. Не краще становище в іншого співвласника клубу та бізнес-партнера Федуна по нафтогазовій компанії "Лукойл" Вагіта Алікперова, якого вважають одним з численних "гаманців" Путіна.

Нам важко. Ми несемо втрати. Але ми тримаємося. Увесь світ з подивом та захопленням спостерігає, як українці б'ються з величезною імперією і перемагають.

А я пішов варити зелений борщ "по-слобожанськи". Як це? Це коли щавель (я люблю консервований, у нього смак концентрованіший), варені рубані яйця, картопля, м'ясо, а зажарка - цибуля-морква-буряк і обов'язково - томат. Рекомендую