"Чутки та факти". Випуск двадцять дев'ятий - Павло Бондаренко

"Чутки та факти". Випуск двадцять дев'ятий - Павло Бондаренко

ПРО ТУРИЗМ.

На відміну від решти розбитих підрозділів, 64-ту мотострілецьку бригаду рф, яка влаштувала пекло в Бучі, не повезли на поповнення й відновлення, а перекидають на Донбас з метою кинути в наступ на українські кулемети щоб позбутися свідків та обвинувачених. Нема людей - нема проблеми

Херсон - в оперативному оточенні ЗСУ. Втрата Херсону загрожує обвалу всьому південному фронту рашистських окупантів. Ідуть важкі бої.

Незворотні втрати рф станом на сьогодні становили 19 тисяч + понад 46 тисяч поранених та опромінених. Таким чином, сумарні втрати російських окупаційних військ перевищили 65 тисяч.

ЗАПОРЄБРИКОМ.

Російська пошта відключила відеотрансляції зі своїх відділень біля України, аби світ не бачив як натовпи рашиських мародерів відправляють додому награбовне. Країна-мародер.

Через брак коштів рашистські військові заводи не можуть виконувати раніше укладені контракти з зарубіжними та внутрішніми замовниками. За останніми відомостями, навіть для організації наступу на Донбасі не вистачає боєприпасів.

На рф у магазинах вже відкрито торгують армійськими сухпаями, незважаючи на те, що їхню продаж заборонено. Вони не лише в Україні відкрито мародерять - вони й власні склади розкрадають, не ховаючись. Ціна одного такого пайка - еквівалент 90 грн. Тобто в магазини здають практично задарма.

Лукойл зупиняє заводи з виробництва мазуту через надлишок нафтопродуктів. На тлі зниження постачання за кордон через санкції компанія зіткнулася з надлишками мазуту.

ПРО ФІНАНСИ ТА ЕКОНОМІКУ.

Найбільші нафтопереробні компанії з Китаю відмовляються укладати нові угоди на російську нафту навіть попри колосальну знижки у 30-35 доларів проти еталонної марки Brent (зазвичай різниця була 3-7 доларів) та розплачуюються юанями.

Індійські компанії мало того, що беруть російську нафту за "бросовими" цінами, так ще й платять своїми рупіями.

Найбільша у світі транснаціональна корпорація Shell списує 5 мільярдів доларів збитків та виходить з гри у рф.

В Україні заарештовано майже 18 тисяч вагонів підприємств РФ та Білорусі.

Компанія "Российсие железные дороги" фактично банкрут. Вона не змогла 5 квітня погасити випуск єврооблігацій номінальним обсягом приблизно 605 млн. доларів і виплатити накопичений дохід за ним.

Білорусь збирається спробувати найти дурнів, які схочуть отримати її виплати із зовнішніх боргів у білоруських рублях. До дефолту шагом марш!

ПРО СОЮЗНИКІВ.

В Україну їдуть ще протитанкові комплекси на суму 100 мільйонів доларів. Профінансували США.

Російських дипломатів вислали вже з 15 країн.

Бельгія заморозила фінансові операції рф на 196,4 млрд євро.

До України надійдуть британські броньовані автомобілі Mastiff. Він має відсік для десанту з 8 осіб, залежно від модифікації озброєний 7,62-мм або 12,7-мм великокаліберним кулеметами або 40-мм гранатомет. Ідеально придатна не лише для патрулювання, але й диверсійно-партизанських рейдів.

ПРО КУЛЬТУРУ.

Рашистські окупанти пограбували дачу українського співака Олега Скрипки. Вкрали банку квашених огірків але не спокусилися картиною відомого художника Анатоля Криволапа, які коштують в середньому 50 тис доларів. Мистецтвознавці, чо...

ПРО СПОРТ.

Рашистські мародери продають в інтернеті "олімпійку" (це спортивний одяг такий), вкрадену біля Броварів. Ціна - 3700 рублів, або за офіційним курсом близько 1295 гривень. Крохобори...

Нам важко. Ми несемо втрати. Але ми тримаємося. Увесь світ з подивом та захопленням спостерігає, як українці б'ються з величезною імперією і перемагають.