"Чутки та факти. Випуск двадцять перший" - Павло Бондаренко

"Чутки та факти. Випуск двадцять перший" - Павло Бондаренко

Про туризм.

У бердянському порту ЗСУ завдали потужного ракетного удару по угрупованню рашистських великих десантних кораблів, які розвантажували техніку. Знищено "Орськ", на "Саратові" спалахнула сильна пожежа, і через загрозу вибуху його притопили на глибині п'ять метрів. "Цезар Куніков" та "Новочеркаськ" зазнали пошкоджень й терміново вийшли в море. Ступінь пошкоджень невідома, але один сильно димить. Великі десантні кораблі - це такі здоровезні штуки, у які влазить (у залежності від типу) від 13 до 30 танків.

Таким чином з 11 ВДК н чорному морі у Путіна залишилося 6 - один було сильно пошкоджено раніше під Одесою.

Триває "зачистка "котла" в районі Ірпінь-Буча-Гостомель. Станом на зараз 4/5 міста Ірпінь від рашистів звільнено.

За порєбріком.

Бої за цукор в минулому. Тепер на росії в магазинах люди "гинуть за метал". У Кемерово покупці і магазині побилися через сковорідки та мило.

Про економіку та фінанси.

Понад 20 підприємств військово-промислового комплексу рф змушені цілком або частково призупинити свою діяльність через відсутність комплектуючих. Зокрема, призупинилось виробництво авіаційних ракет на російському науково-виробничому підприємстві "Вимпєл".

Швейцарія заморозила російські активи на 6 млрд доларів.

ДП "Антонов" створило Міжнародний фонд відродження легендарного літака Ан-225 "Мрія".

Про союзників.

США, ЄС і члени "Великої сімки" запровадили чергові санкції проти депутатів Держдуми та оборонних компаній рф

Про спорт.

Знаменитий російський лижник Денис Большунов сходив на путінський мітинг 18 березня. У результаті німецький бренд з виробництва рукавичок Kinetixx відмовився від співпраці з ним. Ціна питання - кілька десятків тисяч євро., які Большуно тепер не отримає за рекламу. "Ух, дорого обойтется ему ета прогулочка"(с).

У компанії зазначили, що не очікували від спортсмена такого безумства та ідіотизму

Нам важко. Ми несемо втрати. Але ми тримаємося. Увесь світ з подивом та захопленням спостерігає, як українці б'ються з величезною імперією і перемагають.

Пішов варити компіт