""Чутки та факти". Випуск двадцять перший" - Павло Бондаренко

""Чутки та факти". Випуск двадцять перший" - Павло Бондаренко

Про туризм.

На росії зняли з посади командувача 1-ї танкової армії Західного військового округу генерал-лейтенанта Сергія Кісіля. Причина - величезні втрати і не досягнуті цілі. Це вже другий. Раніше за це саме було знято командувача 6-ї загальновійськової армії генерал-лейтенанта Владислава Єршова. Нагадаю, що ще два командувачі арміями поїхали додому з України в БАНДЕРолях.

До лікарень московії звозять перших "денацифікаторів" з променевою хворобою. Мало того, що вони шоркаються зоною вітчуження у Чорнобилі на техніці, піднімаючи радіоактивний пил та вештаються у плямах з високим рівнем радіації – вони примудрилися окопатися у Рудому лісі! Там дерева ночами святяться!

За порєбріком.

На росії аркуш звичайного офісного паперу формату А4 вже коштує коштує 4 рублі. І це дорожче за одну акцію "Сбербанку" (2,44 руб.). Скоро тими акціями туалети типу "сортир" обклеюватимуть, як у далекому 1991 році - сторублівками.

Російський “Мегафон” виключили з міжнародної асоціації операторів мобільного зв’язку. Так а навіщо Гундяєв стільки церков набудував. Нехай у дзвони дзвонять.

Через нестачу "гарматного м'яса" влада спробувала провести приховану мобілізацію у депресивних. т. з. "мовчазних" регіонах". Це викликало величезну паніку і скандал. Мобілізацію довелося прикрити, а потім путінські пропагандисти виступили із дивною з точки зору психіатрів заявою, що мобілізацію проводили... українські спецслужби. Їм точно негайно потрібен ешелон галоперидолу в якості "гуманітарки".

Про економіку та фінанси.

Світові виробники суднових двигунів розривають контракти з рф. Пора проводити часткову мобілізацію чоловічого населення у гребці.

Платіжна система Western Union припинила проведення грошових переказів у росії. Нічого, Скабєєва пояснить, шо оленями воно зручніше. Кужгетович після того, як його виженуть з міністрів оборони, може консультантом по оленячих упряжках працювати.

Канада планує перекрити дефіцит на світовому ринку, що виник унаслідок обмеження імпорту російських енергоресурсів, збільшенням експорту та імпорту нафти та газу на 7% - до кінця року на 300 тисяч барелів/доба. Десь тихенько заскавчала "Роснефть"...

Про союзників.

Американські та європейські морські порти буде закрито для кораблів рашистів.

Нарешті, увімкнулася Німеччина, яка продала Україні 5100 ручних протитанкових гранатометів Matador. Перша партія з 2650 одиниць прибула сьогодні. Решта 2450 має надійти до кінця травня. Matador - це така штукенція, яка на відстані 400 метрів пробиває до 500 міліметрів танкової броні, а в стіні робить пролом діаметром понад метр. Дуже гарна "іграшка" для вуличного та ближнього бою, може стріляти з приміщень. І дуже легка - 9 кіло.

Британці відправлять до України контрбатарейні радіолокаційні комплекси, а турки - Bayraktar. Про турецькі безпілотники усі знають, а що таке контрбатарейні РЛС? Це такі РЛС, що за траєкторією випущеного снаряда, міни, ракети з точністю до метра виявляє місце розташування тих, хто стріляв і корегує вогонь своєї арти.

Нам важко. Ми несемо втрати. Але ми тримаємося. Увесь світ з подивом та захопленням спостерігає, як українці б'ються з величезною імперією і перемагають.