"Чутки та факти". Випуск двадцять сьомий - Павло Бондаренко

"Чутки та факти". Випуск двадцять сьомий - Павло Бондаренко

ПРО ТУРИЗМ.

На Київщині від рашистських "туристів звільнено 29 населених пунктів, а т. ч. стратегічно важливі Іванків, Бородянку та Димер. Ще десяток - на Чернігівщині.

Від рашистів очищено трасу Київ-Житомир. Її буквально встелено тілами.

Рашисти дісталися уже до Литви. Розмалювали своїм рашистським напівсвастям Z могили закатованих нацистами євреїв. Маски остаточно знято.

ЗАПОРЄБРИКОМ.

Disney заборонив прокат своїх фільмів на росії.

Слідом за IKEA з рф пішов великий данський бренд Jysk. Як оголошено – назавжди. Російським співробітникам компанії востаннє виплатили зарплату.

ПРО ФІНАНСИ ТА ЕКОНОМІКУ.

Агенція S&P відкликала кредитні рейтинги 10 російських банків. Це означає, що лише божевільний дасть їм кредит. Перед відкликанням агенція зробила "контрольний постріл: знизила рейтинги цих банків із ССС до СС. Тепер вони перебувають за дві сходинки до дефолту.

В Україні для компаній, що працюють на росії збільшать податки на 50%.

США підтвердили намір надання Україні $500 млн без повернення.

МВФ створить спецрахунок для відновлення України.

ПРО СОЮЗНИКІВ.

Нідерланди заморозили активи рф на 500 мільйонів євро.

Білоруські добровольці, які воюють в Україні проти російських загарбників, почали формувати новий полк під назвою "Погоня".

Берлін дав добро на передачу Києву чеською компанією 56 бойових машин піхоти типу PbV-501. Це модернізовані радянські БМП.

Українські рятувальники отримали від британських колег парк пожежно-рятувальної техніки.

ПРО СПОРТ.

Українська біатлоністка й чотириразова призерка чемпіонатів світу Анастасія Меркушина: "Найстрашніше – це те, що, якщо взяти 14 ознак фашизму за Умберто Еко, й співставити з російськими реаліями, то… Навіть термін для цього є (самі росіяни придумали) – зигізм"

Нам важко. Ми несемо втрати. Але ми тримаємося. Увесь світ з подивом та захопленням спостерігає, як українці б'ються з величезною імперією і перемагають.

А я пішов варити вареники