"Чутки та факти". Випуск двадцять шостий - Павло Бондаренко

"Чутки та факти". Випуск двадцять шостий - Павло Бондаренко

ПРО ТУРИЗМ.

З-під Києва на Білорусь відступають колони рашистської техніки. Майже 700 одиниць. Ще 100 рухаються вглиб Білорусії. Можуть "спливти" на Донбасі. Апетити окупантів поступово зменшуються. Від захоплення Києва та України і повальної "денацификації" до "захисту Донбасу".

Рашисти збили власний літак. Як таке могло статися за наявності системи сповіщення "свій-чужий"? Хіба що вона в такому ж стані, що й уся їхня орда.

Дружбан Кадирова польовий командир Руслан Геремєєв, причетний до вбивства Бориса Нємцова, через три дні після прибуття у Маріуполь "зліг" з важким пораненням. Наразі при смерті. Разом з "кадирівцями" бійці полку "Азов" знатно покришили у вінегрет елітний підрозділ спецназу ГРУ.

У рашистів продовжується генералопад. Без деяких органів тіл з України у шпиталь поїхали начальник штабу–заступник командувача 35-ї загальновійськової армії генерал-майор Сєргєй Нирков та начальник штабу – заступник командувача 36-ї загальновійськової армії генерал-майор Андрєй Сеєрицкій (прізвище яке знатне). Командувача 58-ю загальновійськовою армією Міхаіла Зуська відсторонено від посади та заарештовано. Як там казав мікрофюрер? Усе йде по плану?

 У пункті постійної дислокації 83-ї окремої ДШБ (Уссурійськ) пройшла церемонія прощання з загиблими денацифікаторами". Їхнє число орієнтовно складає 200 осіб.

ЗСУ повернули Ірпінь, Бучу, Гостомель та Вишгород. Окупанти тікають з Чорнобиля, бо в них почало вилазити волосся та відбуватися з організмами те, що пообіцяла їм жінка в Конотопі. Зі Славутича теж збираються тікати. Чого приходили, що хотіли? Під Гуляйполем (Запоріжжя) звільнено 5 сіл, на Чернігівщині - 2.

ЗАПОРЄБРИКОМ.

На КАМАЗі повертаються у 1976 рік через брак комплектуючих - американських двигунів, німецьких коробок передач та паливної апаратури Bosch. Тому випускатимуть моделі, які їхні пропагандисти у телевізорі називають романтичним словом "класичні". Передусім це КамАЗ-5320 зразка 1974 року.

ПРО ФІНАНСИ ТА ЕКОНОМІКУ.

У Люксембурзі (офшорна зона" заморозять російські активи ще на 2,5 мільярда євро.

Україна вже отримала понад 3 млрд доларів міжнародної фінпідтримки, ще про 10 млрд доларів ведуться переговори.

ПРО СОЮЗНИКІВ.

США надсилають Україні "дрони-камікадзе" Switchblade 300 та Switchblade 600. Це роботизовані "розумні бомби", які мають двигун, камери, системи наведення та боєголовку. Їх можна запрограмувати на самостійну атаку об'єктів, які перебувають за десятки кілометрів; вони можуть баражувати навколо цілей, поки не настане слушний момент для удару.

Іспанія відправила в Україну 7 літаків з наступальною зброєю та три з обладнанням оборонного та гуманітарного характеру.

Австралія вводить мита у розмірі 35% на всі товари з Росії та Білорусі.

ПРО СПОРТ.

Гравці та тренерський штаб збірної України з футболу збираються відмовитися від прямої путівки у фінальну частину Чемпіонату світу, якщо її запропонує ФІФА. Збираються грати стикові матчі. Не хочуть "халяви".