"Чутки та факти". Випуск двадцять восьмий - Павло Бондаренко

"Чутки та факти". Випуск двадцять восьмий - Павло Бондаренко

ПРО ТУРИЗМ.

Під Ізюмом проти путінських туристів ЗСУ застосували трофейну важку вогнеметну систему "Солнцепек". Боєкомплект до неї та машина заряджання у наявності, тому смажених тушок ще буде.

Представник рф в ООН заявив, що трупів цивільних у Бучі не було, поки туди не прийшли російські військові.

В ОРДЛО місцеві "командири" та їхні начальники з Москви спеціально убивають власних солдат, аби привласнити грошові компенсації їхнім родинам, що надає Кремль.

ЗАПОРЄБРИКОМ.

Компанія "Ашан" припиняє інвестиції та постачання до рф.

Другий за статками рашистський олігарх, основний акціонер Новолипецького металургійного комбінату Володимир Лісін плаче: "Сьогоднішня ситуація – це більше, ніж чергова економічна криза, з якими ми стикалися раніше..."

ПРО ФІНАНСИ ТА ЕКОНОМІКУ.

На рф недоотримають 302 млрд рублів (понад 3,5 млрд доларів за офіційним курсом - за реальним набагато більше) від продажу нафти та газу.

Евросоюз забороняє імпорт російського вугілля, що коштуватиме рф 4 млрд євро на рік.

Країни-члени ЄС забороняють транзакції з чотирма найбільшими російськими банками, серед яких буде ВТБ. Це 23% російського ринку.

ЄС відмовляється від імпорту з РФ низки товарів, серед яких деревина, насіння, морепродукти, алкоголь тощо. Це коштуватиме Росії ще 5,5 млрд. євро.

Постачання риби до РФ через санкції скоротяться на 35%. Їстимуть кільку в томаті.

ПРО СОЮЗНИКІВ.

США погодили продаж Болгарії винищувачів F-16, натомість та передасть свої Су-25 та МіГ-27 Україні.

Євросоюз оголошує транспортну блокаду Білоруської області та інших областей рф. Таким чином залізничне та автомобільне сполучення для путіністів буде можливим лише з Азією.

Сотні дипломатів рф виганяють з країн Євросоюзу: Польща - 45; Франція - 35; Італія - 30, Німеччина - 40; Іспанія - 25 і далі за списком. Крім всього це означає крах усієї розвідувальної мережі.

ПРО СПОРТ.

Рашистські мародери продають в інтернеті "олімпійку" (це спортивний одяг такий), вкрадену біля Броварів. Ціна - 3700 рублів, або за офіційним курсом близько 1295 гривень. Крохобори...

Нам важко. Ми несемо втрати. Але ми тримаємося. Увесь світ з подивом та захопленням спостерігає, як українці б'ються з величезною імперією і перемагають.