"Чутки та факти" Випуск п'ятдесят четвертий - Павло Бондаренко

"Чутки та факти" Випуск п'ятдесят четвертий - Павло Бондаренко

ПРО ТУРИЗМ.

У тимчасово окупованому Лисичанську під час наради у штабі 6 полку 2-го армійського корпусу рф сталася "бавовна", у результаті чого знищено усе командування полку. Загальні втрати понад 50 "туристів".

За останні 15 днів в Україні загинули 80 офіцерів я ких 10 – полковники. Це не рахуючи тих, що в Лисичанську.

РФ перекинула в Україну 85% своїх військ. Тож "гарматне м'ясо" закінчується.

ЗАПОРЄБРІКОМ.

Під час лікування ксеноном головного болю та тривожного розладу помер керуючий директор Конструкторського бюро приладобудування Дмітрій Конопльов. Причину смерті не виявлено. Це КБ розробляло різні види зброї: протитанкові ракетні комплекси, комплекси ППО тощо. Також відомо, що Конопльов з квітня 2008 року обіймав посаду заступника голови Федерального Агентства з постачання озброєння, військової, спеціальної техніки та матеріальних засобів.

ФІНАНСИ ТА ЕКОНОМІКА.

Завантаження потужностей "Сєвєрсталі" (рф) обвалилася на 75%.

Компанія Philip Morris International, яка є виробником марок сигарет L&M та Marlboro, а також бездимних систем нагрівання тютюну Iqos, до кінця 2022 року закриє бізнес на росії. Але для тамтешнього народу є альтернатива – продукція фірми Донтабак (Ростов-на-Дону).

Найбільший порт Європи у Роттердамі призупинив відправлення та приймання контейнерів із рф.

На росії закінчилися запаси нових іномарок.

ПРО СОЮЗНИКІВ.

Ізраїль ракетним ударом знищив завод зі збирання іранських безпілотників під Дамаском. Не везе путіну, який розраховував на ці БПЛА, хоч плач.

Збройні Сили України отримали від польських колег 40 одиниць БМП-1.

Передові німецькі системи ППО останнього покоління IRIS-T перебувають на стадії виготовлення і перша надійде до України наприкінці літа. Радіус дії цієї ракетної системи 40 км, висота враження цілей - 25 км.

ПРО СПОРТ.

Збірна рф з веслування на байдарках та каное офіційно позбавлена перемоги в естафеті 4х200м на чемпіонаті світу, що відбувся у 2014 році. Міжнародна федерація каное офіційно повідомила, що золоті медалі буде передано збірній України.

Нам важко. Ми зазнаємо втрат. Але ми тримаємося. Допомагаймо ЗСУ, волонтерам та віримо в перемогу. Інакше й бути не може.

P.S.

А нам своє робить: бить... бить... бить...