"Чутки та факти" Випуск п'ятдесят дев'ятий - Павло Бондаренко

"Чутки та факти"  Випуск п'ятдесят дев'ятий - Павло Бондаренко

ПРО ТУРИЗМ.

На аеродромі в Саках (окупований Крим) сталися потужні вибухи, яких нарахували не менше семи. Навіть у Євпаторії за 20 кілометрів тремтіли вікна. З цього аеродрому рашисти літали бомбити Україну. Окупанти повідомляють про "детонацію".

ЗСУ просуваються до Ізюму. Взято під контроль Дмитрівку неподалік від міста.

ЗСУ застосували проти російських радарів ППО новітні американські протирадіолокаційні ракети AGM-88 HARM Лише 5-7 серпня знищено 14 одиниць ЗРК та РЛС.

Рашисти масово вивозять свої родини з Херсона.

ЗАПОРЄБРИКОМ.

На рф замість подукції ІКЕА в магазинах з'являться меблі, виготовлені в'язнями. Імпортозаміщення в дії.

Ще одне імпортозаміщення. На росії Coca-Cola замінить новітній білоруський напій "Біла-Кола", який. який вже пройшов випробовування на на телятах.

Рашисти починають розбирати свої пасажирські літаки на запчастини, щоб забезпечити ними інші. Під розбирання наразі пішли кілька Sukhoi Superjet 100, Airbus A350, Boeing 737 і Airbus A320.

ПРО ЕКОНОМІКУ ТА ФІНАНСИ.

Російська компанія "Транснефть" заявила, що український державний оператор магістральних трубопроводів "Укртранснафта" припинив транзит російської нафти на Угорщину, Чехію та Словаччину південною гілкою нафтопроводу "Дружба". Причиною стала несплата послуг з боку рф.

Україна отримає грант на 4,5 млрд доларів від Світового банку. Грант означає, що ці кошти повертати не треба. його буде спрямовано на забезпечення пенсійних та інших соціальних виплат.

Німеччина вперше купила нафту у США, замість рашистської.

ПРО СОЮЗНИКІВ.

В Україну прибули перші німецькі САУ "Гепард".

Болгарія відправила в Україну 4200 тонн зброї – постачання йшло потайки через Польщу. Нині це вже не є таємницею.

Україна отримала першу партію нових турецьких бронетранспортерів Kirpi у кількості 50 одиниць. Ще 150 очікують на відправку.

ПРО СПОРТ.

Жіноча збірна України вдруге за свою історію завоювала золото шахової Олімпіади.

Нам важко. Ми зазнаємо втрат. Але ми тримаємося. Допомагаймо ЗСУ, волонтерам та віримо в перемогу. Інакше й бути не може.

P.S.

А нам своє робить: бить... бить... бить...