"Чутки та факти" випуск п'ятдесят перший - Павло Бондаренко

"Чутки та факти" випуск п'ятдесят перший - Павло Бондаренко

ПРО ТУРИЗМ

За вчора 160 тіл рашистських "туристів" стали вантажем "200". Лише за далеко не повними відомостями МО України убитими втрати рашистів сягнули двох повнокровних дивізій. Але за чутками таких дивізій вже сім. Це три повнокровні армії. Не рахуючи калік.

На Запорізькому напрямку 19-річний строковик Національної гвардії України збив з ПЗРК «Ігла» вже шостий літак російських окупантів. На його рахунку також одна крилата ракета. Кажуть, що це абсолютний світовий рекорд.

На Херсонщині поблизу селища Лазурне рашисти облаштували базу. У ніч з 16 на 17 липня ЗСУ її рознесли вщент.

ЗАПОРЕБРИКОМ

У Москві паніка. Відповіді на благання путіна про мирні переговори, яке він виголосив, зібравши для прикриття свого звернення голів фракцій держдуми немає. Без виконання головної умови - цілковита деокупація території України ніхто з ним розмовляти не збирається. Саме тому останніми днями відбувалися такі скажені обстріли. Це з відчаю.

ПРО СОЮЗНИКІВ

До України прибули перші РСЗВ M270. Максимальна дальність стрільби 40-80 км у залежності від типу ракет. А тактичні ракети ATACMS здатні бити на відстань до 220 кілометрів.

Також до України доправлено 12 самохідних гаубиць Panzerhaubitzen 2000 з дальністю вогню від 30 до 67 км у залежності від типу снаряду.

ПРО ЕКОНОМІКУ ТА ФІНАНСИ

Президенту США Байдену вдалося домовитися с Саудівською Аравією про збільшення видобутку нафти на 30%. Після останньої такої домовленості президента Рейгана 40 років тому, впав СРСР. Бо таке масштабне збільшення видобутку призвело до падіння цін на нафту, яку кинулися компенсувати інші країни за рахунок збільшення власного видобутку і в результаті ще більше обвалили ціни. А москва без нафтових прибутків жити не здатна.

ЄС готується до припинення постачання газу з рф.

ПРО КУЛЬТУРУ

Музиканти знаменитого німецького гурту Rammstein під час концерту в Варшаві підняли прапор України.

ПРО СПОРТ

Вертоліт Robinson RA-07350, яким керував зірковий російський біатлоніст Ігор Малиновський, знайдено згорілим на Камчатці. Причина падіння наразі невідома. Це може бути або наслідком "імпортозаміщення" якихось деталей у гелікоптері, або наслідком заміщення відпочинку на Камчатці замість Мальорки.

Чемпіонат Європи-2023 з художньої гімнастики, який спершу повинна була приймати Москва, відбудеться в Баку. У рф відібрали не лише право приймати чемпіонат, але й брати у ньому участь.

Нам важко. Ми зазнаємо втрат. Але ми тримаємося. Допомагаймо ЗСУ, волонтерам та віримо в перемогу. Інакше й бути не може.

P.S.

А нам своє робить: бить... бить... бить...