"Чутки та факти" Випуск п'ятдесят шостий - Павло Бондаренко

"Чутки та факти" Випуск п'ятдесят шостий - Павло Бондаренко

ПРО ТУРИЗМ.

За учорашню добу на концерт до Кобзона вирушили 270 рашистських "туристів".

ЗСУ вдарили по 5 цілям на Херсонщині. Знищено важливий для ворога залізничний вузол у Брилівці, куди рашисти тягали свою техніку та боєприпаси. Місцеві чують потужну детонацію. Кажуть, багато путлерівських "туристів" перейшли у категорію "200", також багато позбулися кінцівок.

До середини серпня рашисти планують сформувати новий армійський корпус. Проте виходить так собі. Втрати офіцерів у війні такі, що доводиться з сержантів робити молодших лейтенантів. Але як відомо на прикладі Жукова, унтер-офіцера хоч маршалом зроби, а він все одно унтер-офіцером залишиться.

ЗАПОРЕБРКОМ.

Усе більше число поранених рашистських "туристів" не отримують грошові компенсації. "Дєнег нєт, но ви держитесь"...

Маразм крєпчаєт. Медведєв опублікував у своєму Telegram "мапу", на якій Вінниця та Чернівці зображені як територія Румунії, західні області – територія Польщі, а решта, крім Київської, – Росії. Медведєв стверджує, що таке "майбутнє" нібито пророкують Україні "західні аналітики", але хто саме – не сказав. МЗС Румунії вже назвало вологі мрії рашиста "химерними".

ЕКОНОМІКА ТА ФІНАНСИ

У порту “Чорноморськ” завантажили перше судно з українським зерном для експорту. Ніяких рашистських "контролерів" на території України не буде. Спільні з представниками групи перевірятимуть вантаж суден у портах Туреччини.

Аграрії України вже намолотили 8 млн т пшениці нового врожаю

ПРО СОЮЗНИКІВ.

Німеччина схвалила продаж Україні 100 сучасних САУ. Загальна вартість контракту становить 1,7 мільярда євро. Контракт розраховано на кілька років зараз Німеччина такої кількості артсистем не має й увімкнула їхнє виробництво.

Північна Македонія передає Україні радянські танки Т-72. Кількість не розголошується.

ПРО КУЛЬТУРУ.

"Снайпер. Білий Ворон". Вийшов перший трейлер українського військового екшену.

ПРО СПОРТ.

Уперше в історії українська футбольна арбітриня судитиме фінальний матч жіночого чемпіонату Європи 2022 року, що проходить в Англії. Матч, у якому зіграють збірні Англії та Німеччини пройде на легендарному стадіоні "Вемблі".

Катерина Монзуль у 2015 році судила фінал жіночого Чемпіонату світу, а раніше - фінал жіночої Ліги чемпіонів 2013/14. У 2015 році Міжнародна федерація футбольної історії та статистики назвала Монзуль найкращою арбітринею світу.

Нам важко. Ми зазнаємо втрат. Але ми тримаємося. Допомагаймо ЗСУ, волонтерам та віримо в перемогу. Інакше й бути не може.

P.S.

А нам своє робить: бить... бить... бить...