"Чутки та факти" випуск п'ятдесят третій - Павло Бондаренко

"Чутки та факти" випуск п'ятдесят третій - Павло Бондаренко

ПРО ТУРИЗМ.

Стала відома кількість втрат рашистів під Сєвєродонецьком та Лисичанськом. Знищено близько 2 тисяч солдатів т. з. "ЛНР" та 8-9 тисяч зс рф. Понад 20 тисяч отримали поранення, в т. ч. близько 6,5 тисяч - важкі травми з ампутацією кінцівок.

На Одещині рашистські літаки Су-35 "високоточними" ракетами Х-59 завдали удару по складу із сміттям.

рф вже використала 2/3 своїх запасів високоточного озброєння.

ЗАПРОРЄБРІКОМ

Економіка росії продовжу "бавовну". Темпи вимирання тамтешнього бізнесу - в середньому по 930 компаній та фірм на день.

На росії від поліцейських вимагають сплатити "добровільні" внески від 5 до 10 тис. рублів на утримання ЛНР та ДНР. У путінській казні гроші закінчуються.

У кремлі прийняли закон, за яким економіку практично поставлено на військові рейки. Тепер будь-яке підприємство та організацію можуть змусити працювати на армію. Причому надавати послуги та продукцію за ціною, яку скажуть генерали. Причому робочий день може тривати стільки, скільки скажуть генерали. І зарплати такі, як скажуть генерали.

ПРО СОЮЗНИКІВ.

Велика Британія готує чергову парію зброї для України, серед якої БПЛА, десятки одиниць артилерійських систем та РСЗО, протитанкові комплекси.

Чергові шість французьких САУ Caesar уже на шляху до України. Хто не знав: станом за 2 місяці батарея з таких 6 гаубиць рознесла 80 рашистських артсистем.

Погоджено сьомий пакет санкцій стосовно рф, головне в ньому - заборона на купівлю, імпорт, прямий чи опосередкований трансфер золота з рф, у тому числі через треті країни. Заборона поширилася і на на ювелірні вироби.

ПРО ФІНАНСИ ТА ЕКОНОМІКУ.

Постачання путінської нафти до Китаю та Індії впали майже на 30% порівняно з піком після вторгнення росії в Україну. Решта країн Азії нафту з рф практично не беруть.

В Україні: переміщено вже близько 700 підприємств. Центральна та Західна Україна перетворюється на великі промислові регіони.

Країни-кредитори України погодилися зачекати з виплатою боргів.

ПРО СПОРТ.

Норвезький гросмейстер Магнус Карлсен, який у грудні минулого року достроково переміг росіянина Яна Нєпомнящєго та вчетверте поспіль захистив свій титул чемпіона світу, відмовився робити це вп'яте проти того ж Нєпомнящєго. Навіть заради чемпіонської корони нормальні люди гидують сідати за один стіл з рашистами.

Нам важко. Ми зазнаємо втрат. Але ми тримаємося. Допомагаймо ЗСУ, волонтерам та віримо в перемогу. Інакше й бути не може.

P.S.

А нам своє робить: бить... бить... бить...