"Чутки та факти" Випуск п'ятдесят восьмий - Павло Бондаренко

"Чутки та факти"  Випуск п'ятдесят восьмий - Павло Бондаренко

ПРО ТУРИЗМ.

Нестача "гарматного м'яса" змушує рашистів вербувати в'язнів таборів. Лише ПВК "Вагнер" загітувала близько тисячі злодіїв. Ці їм навоюють...

Москва грабує Білоруській федеральний округ. Загалом до кінця серпня з Білорусії заплановано вивезення 12 тисяч тонн боєприпасів. Москва також грабує Судан, вивозячи звідти золото. Воно теж піде на війну з Україною. Суданці дуже "задоволені".

З річок Ірпінь та Дніпро на Київщині дістали 2 вертольоти та 11 бронемашин рашистів. Цікаво, вони знали, що рідко який вертоліт долетить до середини Дніпра? Класиків треба читати.

ЗАПОРЄБРІКОМ.

Слідом за головним науковим співробітником Інституту теоретично та прикладної механіки (Новосибірськ) РАН Анатолієм Масловим за звинуваченням у державній зраді заарештовано і його директора Алєксандра Шиплюка. Чим більшими будуть поразки в Україні, тим більше буде арештів "ворогів народу".

ПРО ФІНАНСИ ТА ЕКОНОМІКУ.

Міжнародна інвестиційна компанія BlackRock, найбільша у світі за розміром активів під управлінням, незабаром розпочне процес закриття великого біржового фонду російських цінних паперів Russia ETF.

На рф з травня спалюють газ після зниження постачання до Європи.

Світова економіка втратить $1 трильйон через російське вторгнення в Україну. А, казали, Україна то ніщо й ні на що не впливає...

ПРО СОЮЗНИКІВ.

Услід за танками Північна Македонія передала Україні 4 штурмовики Су-25.

Японія надасть Україні безпілотники з камерами спостереження.

ПРО КУЛЬТУРУ.

Відомий британський рок-музикант Оззі Осборн підтримав Україну та порадував шанувальників новим альбомом із квітами прапора України

Нам важко. Ми зазнаємо втрат. Але ми тримаємося. Допомагаймо ЗСУ, волонтерам та віримо в перемогу. Інакше й бути не може.

P.S.

А нам своє робить: бить... бить... бить...