"Чутки та факти". Випуск сорок дев'ятий

"Чутки та факти". Випуск сорок дев'ятий

ПРО ТУРИЗМ

У результаті успішного вогневого враження ЗСУ загинули командир 20-ї гвардійської мотострілецької дивізії рф (Камишин, Волгоградська обл) полковник Алєксєй Горобєц; його заступник полковник Канат Мукатов та заступник з військово-політичної роботи полковник Алєксєй Аврамчєнко.

В окупованому Шахтарську в результату удару системою HIMARS загинули всі заступники командира 106-ї повітряно-десантної дивізії рф, крім одного на позивний "Барсук", який перебуває у шпиталі у важкому стані.

Бригаду "200" поповнили також заступник командира 39-го вертолітного полку підполковник Віктор Пахольський та підполковник Алєксандр Сорочінскій з 4-ї гвардійської Кантемирівської танкової дивізії.

ЗСУ ударом по Новій Каховці знищили 1000 тонн боєприпасів для РСЗВ окупантів. Чергову партію боєприпасів знищено у Чорнобаївці.

ЗАПОРЄБРІКОМ

У Бєлгородській області люди самі б'ють вікна та плитку у своїх будинках аби отримати компенсацію начебто за пошкодження від вибухів.

Датський виробник конструкторів LEGO повністю йде з російського ринку. До вторгнення в Україну на рф працював 81 сертифікований магазин LEGO. Анекдот про "Важке дитинство та дерев'яні іграшки, прибиті до підлоги" заграв новими фарбами.

На рф чоловік написав донос на власну дружину за критику війни в Україні. Душевні люди...

На півдні рф нашестя сарани, яка зжирає врожай, зокрема в "житніце росії" - Краснодарському краї.

ПРО ЕКОНОМІКУ

Після того, як Саудівська Аравія та Іран ввели знижки на свою нафту, постачання в Азію з рф впали майже на 20 %. "Медовий місяць" рашистських нафтовиків з Індією та Китаєм добігає кінця.

Тим часом США проводять переговори з ЄС і Великою Британією щодо введення максимальної ціни на російську нафту. Зараз визначають усі необхідні деталі та конкретну ціну, яка буде приблизно удвічі меншою - від 40 до 60 доларів за барель. Рашистського кабанчика смажать поступово, інакше підгорить...

З початку вторгнення рф до України лише один Євросоюз заморозив її активи на 13,8 млрд євро.

ПРО СОЮЗНИКІВ

Іспанія погодила передачу Україні 10 танків Leopard та 20 БТР M113 — Infodefensa

Рада ЄС затвердила перший транш макрофіну для України з нового пакета на 9 млрд євро.

ПРО СПОРТ

У Пермському краї Росії пройшов традиційний турнір метальників гною "Веселий коров'як". Переможець запустив "снаряд" на 48,5 метрів. Скоро це стане їхнім національним видом спорту, адже з міжнародних турнірів по футболу, хокею, баскетболу тощо рашистів "попросили".

Нам важко. Ми зазнаємо втрат. Але ми тримаємося. Допомагаймо ЗСУ, волонтерам та віримо в перемогу. Інакше й бути не може.

Павло Бондаренко