"Чутки та факти". Випуск сорок п'ятий

"Чутки та факти". Випуск сорок п'ятий

ПРО ТУРИЗМ

Сьогодні Чорнобаївка - ювілейна, 20. Склади з боєприпасами три години детонації.

У Ровеньках Луганської області збунтувалися дружини мобілізованих солдат "армії" т. з. ЛНР. Під Харковом російські солдати втекли, кинувши "попочленців" на поталу ЗСУ.

На тлі колосальних втрат в Україні кремль вдається до відчайдушних спроб поповнення кількості "гарматного м'яса". В ОРДЛО готують примусову мобілізацію жінок.

ЗАПОРЕБРИКОМ

У Новосибірську вперше пройшов конкурс з прикрашання могил на місцевому цвинтарі. Участь три команди з Севастополя, Омська та Новосибірська, які мали за одну годину прикрасити місце поховання плиткою, живими і штучними квітами та іншими матеріалами. Минулого року в цьому ж місті пройшов конкурс на швидкісну копку могил.

По росії спеціально підпалюють ліси аби приховати масову вирубку. Це не лише Сибір - навіть у Курській області горить.

ПРО ЕКОНОМІКУ ТА ФІНАНСИ

Слідом за США Канада надала преференції продукції металургійних підприємств України. Зокрема скасовано 77% мито на плаский прокат з України.

ПРО СОЮЗНИКІВ

Країни G7 підтримали ініціативу передавати заарештовані активи України. Наразі йдеться про загальну сусу в один трильйон доларів. Це не лише гроші, але й нерухомість, яхти, палаци, будівлі тощо.

ПРО ШОУ-БІЗНЕС

Український гурт Kalush Orchestra з 632 балом переміг на "Євробаченні". Професійне журі дало 192 балів - це лише 5 місце, зате 439 балів надійшло від від публіки.

На другому місці британець Сем Райдера з 466 балами (283 бали від суддів та 183 від глядачів).

А росію з "Євробачення" вигнали.

ПРО СПОРТ

Збірна України з баскетболу вперше в історії виграла Дефлімпіаду

Нам важко. Ми несемо втрати. Але ми тримаємося. Увесь світ з подивом та захопленням спостерігає, як українці б'ються з величезною імперією і перемагають.

Павло Бондаренко