"Чутки та факти". Випуск тридцять четвертий - Павло Бондаренко

"Чутки та факти". Випуск тридцять четвертий - Павло Бондаренко

ПРО ТУРИЗМ.

 У Пітері поховали чергового високопоставленого "туриста". Цього разу в БАНДЕРолі приїхав заступник командувача 8-ї армії рф генерал-майор Фролов. Це знову Чорнобаївка. Раніше у Чорнобаївці грохнули і самого командувача 8-ї армії генерал- лейтенанта Мордвічова, а також командувача 49-ю армією генерал-лейтенанта Рязанцева.

Командир 49-ї зенітно-ракетної бригади (Смоленськ) полковник Іван Гришин - фсьо.

В районі Ізюма, де сконцентровано великі сили рашистських загарбників ЗСУ звільнили кілька населених пунктів і продовжують операцію по оточенню ворожого угрупування.

ЗАПОРЄБРІКОМ

У москві, у власній квартирі знайдено тіла колишнього віце-президента "Газпромбанку" Владислава Аваєва, його дружини та доньки. За офіційною версією, колишній банкір спочатку застрелив членів родини, а потім себе.

Сьогодні ж раптово помер колишній директор Служби зовнішньої розвідки рф, старший науковий співробітник в Інституті світової економіки та міжнародних відносин імені Є. М. Примакова РАН, член Експертно-консультативної ради Центру політичних досліджень Росії, віце-президент Російської ради з міжнародних справ Вячеслав Трубніков.

Назад в СРСР. На росії хочуть ввести цензуру в культурі - повернути "худради", які колись існували за часів "совка" й затверджували усі без винятку пісні, вистави, виставки, кінофільми, перевіряючи на предмет "антирадянської пропаганди". Без затвердження репертуару жоден артист або група не мали права виступати.

Ульяновський механічний завод, що спеціалізується на виробництві зенітно-ракетних комплексів, зупинив роботу через відсутність комплектуючих. За словами співробітників, продовжувати виробництво завод не може, оскільки у технологічному процесі не використовується "практично нічого російського".

Компанія Bosch згортає свою діяльність на росії.

ПРО ЕКОНОМІКУ ТА ФІНАНСИ

Кабінет міністрів України схвалив націоналізацію 26 млрд грн активів російських банків. Не пройшло й півроку...

Експорт газу компанією "Газпром" до країн "далекого зарубіжжя" з 1 січня по 15 квітня 2022 року впав на 26,4% порівняно з таким же періодом 2021 року.

За два тижні квітня видобуток нафти в Росії впав на 7,4%.

У РФ зобов’язали всі свої компанії піти з західних бірж. Такий собі постріл у ногу.

Голова Центробанку рф Набіулліна очікує на економічні проблеми вже в другому кварталі: "Період, коли економіка може жити за рахунок резервів, закінчився".

Серед методів виживання Набіуліна пропонує перехід на випуск "продукції попередніх поколінь". Напевне, почнуть праски, що нагріваються від пічки, виробляти.

ПРО СОЮЗНИКІВ

Один з європейських офшорів - Бельгія - заморозила російські активи на суму близько 200 млрд євро.

ЄС заборонив захід торговельних суден рф до своїх портів. Загальна кількість таких кораблів - понад 2870.

Минулої ночі в Берліні спалили шість автомашин емігрантів з рф, які влаштували автопробіг на підтримку рашистського геноциду в Україні.

ПРО СПОРТ

Українські спортсмени продовжують успішний виступ на Іграх нескорених. За неповних 2 дні змагань в активі нашої команди 1 золота, 2 срібних та 2 бронзові медалі.

Нам важко. Ми несемо втрати. Але ми тримаємося. Увесь світ з подивом та захопленням спостерігає, як українці б'ються з величезною імперією і перемагають.