"Чутки та факти". Випуск тридцять другий

"Чутки та факти". Випуск тридцять другий

ПРО ТУРИЗМ.

100 модернізованих польських танки Т-72М1R вийшли у Великий Луг полювати на рашистських "туристів". Сафарі відбуватиметься цілодобово, оскільки ці хижаки мають нічні приціли.

Потоплено флагман путінського Чорноморського флоту гвардійський ракетний крейсер "Москва". Разом з ним на дно пішли близько 300 моряків.

Повністю знищено спеціальний загін швидкого реагування (СОБР) управління росгвардії по Архангельській області. З 50 "туристів" загону у живих залишилося всього шість, решта загинули. Більшість тіл залишилися на території України.

ЗАПОРЄБРІКОМ

Через відсутність іноземних комплектуючих та браку коштів на рф припинияється виробництво високоточної ракетної зброї, в т. ч. крилатих ракет "Кинжал".

Путіну бояться доповідати що ракетний крейсер "Москва" знищено українськими крилатими ракетами, тому йому і по телевізору брешуть, що він сам загорівся.

ПРО ФІНАНСИ ТА ЕКОНОМІКУ

На росії понад 150 000 вагонів простоюють через санкції.

Найбільший у світі нафтотрейдер Vitol Group припинить торгувати нафтою з рф до кінця 2022 року.

Індійський IT-гігант Infosys виводить свій бізнес із Росії.

Литва готує тестовий рейс вантажного потягу з України у 2 тис. тонн вантажу, що стане першим кроком для реалізації глобального проекту організації експорту сільгосппродукції через литовську логістику (порти) до країн Азії та Африки.

ПРО СОЮЗНИКІВ

США надають Україні 11 вертольотів Мі-8/Мі-17 радянського виробництва; 18 гаубиць калібру 155 мм та 40 тисяч боєприпасів для них; 200 американських бронетранспортерів М113; 500 ракет для американських сучасних переносних протитанкових ракетних комплексів Javelin; 300 баражуючих дронів Switchblade; 10 радарів виявлення артилерійських снарядів AN/TPQ-36; 2 радари протиповітряної розвідки AN|MPQ-64 Sentinel; 100 броньованих багатоцільових машин;

міни М18А1 Claymore, що відповідають положенням Оттавської конвенції про заборону протипіхотних мін.

Суд Джерсі заморозив активи на понад 7 мільярдів доларів, які пов’язані з Абрамовичем.

Франція заморозила російські активи на 25,6 млрд. доларів.

ПРО СПОРТ

Футбольний клуб "Борусія" (Дортмунд), за який раніше виступав гравець збірної України Андрій Ярмоленко допоможе відновити зруйнований російськими окупаційними військами стадіон у Чернігові, де Андрій починав свої перші шляхи у футболі.

Нам важко. Ми несемо втрати. Але ми тримаємося. Увесь світ з подивом та захопленням спостерігає, як українці б'ються з величезною імперією і перемагають.

А я пішов картопельку смажити. Зі свининкою

Павло Бондаренко