"Чутки та факти". Випуск тридцять перший

"Чутки та факти". Випуск тридцять перший

ПРО ТУРИЗМ.

Одне діло, хльобнувши "бояри" кричати про "Руский мир", а інше - за нього помирати. Запорєбріком зривається вербування у туристи до України. Дурних стає все менше. Наприклад, у Чебоксарах проводився набір на контрактну службу серед рядового та сержантського складу за спеціальностями: водій, механік-водій, навідник та навідник-оператор.

З 1877 "запасників"відгукнулися лише 34.

1060 недоступні під час телефонного дзвінка.

783 - відмовилися йти у "контрактники" навіть коли їм гарантували, що служитимуть на місці, бо владі вже ніхто не вірить.

Маріуполь стоїть. Минулої доби в Донецькій і Луганській областях українці відбили чотири атаки ворога, знищили 5 танків, 8 ББМ, 6 автомашин та 8 артилерійських систем.

ПРО ФІНАНСИ ТА ЕКОНОМІКУ.

Bloomberg повідомляє, що дефолт за зовнішніми боргами у росії неминучий. Це станеться уперше за останні 100 років після того як у 1918 році більшовики відмовилися платити за царськими боргами після чого в країні настав голод. Над москвою стоїть плач і скреготіння зубів: Захід спеціально доводить нас до дефолту. А ви як хотіли? Вломитися у сусідню країну, вбивати, гвалтувати, грабувати, грозити світові "ядерним попелом" і всі мають вам бутерброди ікрою намазувати?

ПРО СОЮЗНИКІВ.

У Львів прибув загін технічних та наукових жандармів з Франції, які допомагатимуть у розслідуванні та документуванню воєнних злочинів, скоєних навколо Києва рашистами. Франція перша, хто надає таку допомогу.

Уже 41 країна подала позови до Міжнародного кримінального суду через напад рф на Україну.

США ухвалили закон про необмежене постачання озброєння та обладнання до України.

Голландські селекціонери вивести тюльпани синьо-жовтого кольору

ПРО СПОРТ.

У Греції відбувся благодійний футбольний матч між донецьким "Шахтарем" та місцевим "Олімпіакосом". Гірники зіграли у футболках із назвами українських міст замість прізвищ, а на трибунах розмістили 176 іграшок на честь загиблих дітей. Зібрані за матч 102 тисячі євро підуть на допомогу постраждалим від рашистського нападу.

Завтра свій благодійний матч з польською "Легією" зіграє київське "Динамо".

Кращий футбольний тренер світу, наставник одного з кращих світових футбольних клубів Жузеп Гвардіола висловив готовність організувати товариський матч "Динамо" та "Манчестер Сіті".

Нам важко. Ми несемо втрати. Але ми тримаємося. Увесь світ з подивом та захопленням спостерігає, як українці б'ються з величезною імперією і перемагають.

А я пішов узварчик готувати.