"Чутки та факти". Випуск тридцять сьомий - Павло Бондаренко

"Чутки та факти". Випуск тридцять сьомий - Павло Бондаренко

ПРО ТУРИЗМ.

22 квітня ЗСУ завдали удару по передовому пункту управління 49-ї загальновійськової армії. Знищено до 50 вищих офіцерів, з них двох генералів, ще одного евакуйовано у критичному стані. Ідіоти нічому не вчаться - знову висунули ППУ упритул до лінії зіткнення.

На Донбасі 93-тя окрема механізована бригада «Холодний Яр» "переполовинила" підрозділи 64-ї окремої мотострілецької бригади рашистів. Тієї самої, яка убивала, грабувала і гвалтувала в Бучі. Поля усіяні путінськими "денацифікаторами". Це не з жінками та дітьми воювати...

За підрахунками британської розвідки реальні втрати убитими армії рашистів складають від 50 до 65 тисяч.

ЗАПОРЄБРІКОМ.

За наказом ввх трьох шаманів - друзів "оленевода", які перед походом до України "нашаманили" мікрофюреру "видатну перемогу", позбавили того, у що вони їли.

Сам "оленевод" зображає із себе хворого та не знімає памперсу. Адже у будь-яку мить теж може відправитися у країну вічного полювання. Кажуть, ввх заборонив кужгетовичу показуватися перед ним у воєнній формі, брязкаючи орденами - лише "по-цивілці".

На росії зі шкільних підручників прибирають згадки про Україну та Київ. І правильно, ще треба прибрати згадки про Європу та Америку і взагалі заборонити вчитися. Назад, у ІХ століття нехай повертаються, коли їхні пращури жили серед боліт та ловили один одного з гастрономічною метою.

ПРО ЕКОНОМІКУ ТА ФІНАНСИ

Україна отримала доступ до $1 мільярда Міжнародної асоціації розвитку.

В Україні продовжує роботу 90% підприємств.

ПРО СОЮЗНИКІВ

Євросоюз заморозив російські активи на 35 млрд євро.

Україна отримає від США ще 500 мільйонів доларів прямої фінансової допомоги, які підуть на виплату пенсій, зарплат та інших соціальних виплат.

Японія збільшить допомогу Україні до $300 мільйонів

ПРО СПОРТ

Збірна України закінчила виступи на Іграх Нескорених з 16 нагородами: 5 золотих, 5 срібних та 6 бронзових.

Нам важко. Ми несемо втрати. Але ми тримаємося. Увесь світ з подивом та захопленням спостерігає, як українці б'ються з величезною імперією і перемагають.

А я пішов фарбувати яйця, варити компіт та одягати оселедця у шубу