"Чутки та факти". Випуск тридцять третій

"Чутки та факти". Випуск тридцять третій

ПРО ТУРИЗМ.

Екс-розвідник КДБ, колишній однокурсник диктатора рф Юрій Швець поділився враженнями від побаченої ним розтрощеної колони "рашистів" під Харковом: "25 кілометрів: сотні розбитих танків, бронетранспортерів, машин з піхотою, бензовозів…нарахували 800 трупів..." і додає, що загиблих значно більше, адже велика кількість згоріла живцем у знищеній техніці.

За "руським воєнним кораблем" проґавили напівювілейний, 15-й "приліт" у Чорнобаївку. Цього разу знищено склади з боєприпасами 22-го армійського корпусу рф.

Кажуть, коли недофюреру доповіли про те, що "Москва" фсьо, він ревів і вив, мов собака Баскервілів при смерті. У кабінеті потрощено меблі, кришталевий посуд, дзеркала (це він даремно); недофюрер ледь не качався по підлозі й не грз килим, як полюбляв це робити його німецький "колега".

Вже заарештовано командувача Чорноморським Флотом рф віце-адмірала Осипова. Заарештували б і командира "Москви" капітана першого рангу Купріна, але той втоп разом з нею.

Розлючений мікрофюрер стає усе менш адекватним й починає рубати навколо себе шаблею без розбору. На тлі тотальних військових поразок в Україні уже заарештовано понад 20 самих лише генералів - усі "штабні".

А тим часом головного оленевода рф торкнув важкий інфаркт. Шойгу без свідомості під апаратом штучного дихання. Серед московської еліти повзуть чутки, що інфаркт міг виникнути не з природних причин.

ЗАПОРЄБРІКОМ

2/3 посилок з майном, намародереним путінськими "денацифікаторами" на Київщини, не доїхали додому, бо їх у свою чергу намародерили працівники пошти.

На рф не залишилося жодного заводу з виробництва цвяхів.

ПРО ФІНАНСИ ТА ЕКОНОМІКУ

На тлі санкцій та відмови низки країн курувати рашистську нафту, москва вимушена збільшувати знижку на неї Наразі вона вже сягнула 35% від ринкової ціни.

Через нові санкції Росія втрачатиме 1 мільярд доларів щодня.

Міжнародна група компаній Advanter Group доповіла про перші ознаки відновлення середнього та малого бізнесу в Україні.

ПРО СОЮЗНИКІВ

Президент США Joe Biden погодив постачання Україні важких ударних безпілотників MQ-9 Reaper. При дальності дії понад 1500 км., здатності триматися у повітрі до 27 годин, швидкості до 450 км/год та висоті польоту 15 км за озброєння важкими керованими бомбами та ракетами в т. ч. за принципом "вистрілив і забув" вони стануть величезним сюрпризом для пускових ракетних установок, аеродромів, складів, командних пунктів, мостів у Білоруській та інших областях рф, звідки зараз ведуться бойові дії.

ЗСУ отримали з Чехії РСЗО RM-70 Vampire, уніфіковані з БМ-21 "Град".

ПРО СПОРТ

Жіноча збірна України з тенісу в американському Ешвіллі перед матчем Кубка Біллі Джин Кінг проти США зібрала на благодійному заході 940 тис. доларів США на гуманітарну допомогу для українців, які постраждали від російського вторгнення.

Нам важко. Ми несемо втрати. Але ми тримаємося. Увесь світ з подивом та захопленням спостерігає, як українці б'ються з величезною імперією і перемагають.

Павло Бондаренко