"Чутки та факти". Випуск тридцять восьмий - Павло Бондаренко

"Чутки та факти". Випуск тридцять восьмий - Павло Бондаренко

ПРО ТУРИЗМ.

Ходять уперті чутки, у путіна закінчилися елітні бойові танки Т-90. А Уралвагонзавод, що виробляв або модернізував ці танки стоїть, бо немає прицілів, дальномірів, радарів та іншої електроніки, яку закуповували за кордоном. Подальшу війну доведеться воювати на тачанках.

Рашисти отримали удар по складах пального у Брянську. Згоріла нафтобаза в одній з військових частин, ракетні склади, а також нафтопереробний завод з розподільником нафтопроводу, який веде до Європи плюс зруйновано залізницю.

Армія рашистів залишилася без десантних військ. Кажуть до 80% особового складу - фсьо. Недофюрер наказав "пропилосостити" де тільки можна, зокрема забрати підрозділи десантників з Сирії.

ЗАПОРЄБРІКОМ.

Московський аеропорт "Внуково" відправив співробітників у неоплачувані відпустки через відсутність трафіку.

За уточненими відомостями, внаслідок пожежі в будівлі Центрального науково-дослідного інституту військ Повітряно-космічної оборони рф у Твері загинули 17 людей. Будівля площею 2500 квадратних метрів вигоріла повністю. Тут розроблялися путінські "вундервафлі" - ракетні комплекси, в т. ч. С-400 та "іскандери".

На час весняного призову до армії рашистів Крим закрили на вїзд та виїзд. Зрозуміло для чого, але незрозуміло, чому кримчани не бажають гинути за "Русский мир". Як же "камни с неба"?

ПРО ЕКОНОМІКУ ТА ФІНАНСИ

Справи у рашистів у економіці йдуть настільки добре, що вони засекретили об'єми вивезення вантажів за кордон.

Ціна на нафту впала нижче 100 доларів за барель на тлі побоювань щодо попиту. Повідомляється також про підготовку Євросоюзом цілковитої заборони на купівлю росіської нафти.

ПРО СОЮЗНИКІВ

США виділили додаткові 322 млн доларів для підтримки можливостей України, зокрема забезпечення ЗСУ більш передовим озброєнням та системами ППО.

Польща передала Україні озброєння на суму близько 7 мільярдів злотих (майже 50 мільярдів грн).

У Європі розповсюдилося й закріпилося назва росіян - razi (читається як "раці") за анологією до того, як колись називали гітлерівців - "наці".

ПРО СПОРТ

Рашисти носяться з черговою безумною ідеєю. Оскільки їх не пускають на Олімпіаду, там хочуть проводити власні, альтернативні олімпійські ігри. Напевне, серед учасників будуть Абхазія, ДНР, ЛНР, Придністровська молдавська республіка, Сирія т інші потужні й авторитетні у світі спортивні держави.

Самі ж росіяни висміяли цю "ініціативу" у соцмережах, проте для кремля зараз головне - надувати щоки...

Нам важко. Ми несемо втрати. Але ми тримаємося. Увесь світ з подивом та захопленням спостерігає, як українці б'ються з величезною імперією і перемагають.

А я пішов смажити стейки - скоро гості будуть