"Чутки та факти. Випуск вісімнадцятий" - Павло Бондаренко

"Чутки та факти. Випуск вісімнадцятий" - Павло Бондаренко

Про туризм.

Через неспроможність виконати поставлені завдання планується усунення від виконання службових обов'язків командира 45-ї окремої бригади спеціального призначення Повітряно-десантних військ Збройних сил Росії полковника Вадима Панькова. Його звинувачують у невиконанні бойового завдання на аеродромі Гостомель.

За наявною інформацією з надійних джерел безповоротні втрати рашистів станом на зараз складають близько 17 тисяч осіб. Загальні - понад 60 тисяч. За підтвердженою інформацією втрати бойової техніки: літаки - 95; гелікоптери - 115; танки 466; бойові броньовані машини (БМП, БТР, БМД, МТ-ЛБ тощо) - 1 тисяча 470 одиниць.

Про стадіон.

Учора Путін зібрав на стадіоні в Лужниках 200 тисяч пар вух (хоча максимальна місткість арени 86 тис. - і тут без брехні не можуть) і почав вішати на них макаронні вироби про "видатні перемоги". І раптом стадіон почав мікрофюрера освистувати. Телетрансляцію було перервано й запустили відео як по сцені скаче Газманов. А офіційно оголосили - "технічні збої".

Про союзників.

Кожен день Україна отримує з європи колосальну фінансову допомогу. З понеділка західні союзники виділять на придбання зброї та боєприпасів для ЗСУ 500 мільйонів євро.

Про фінанси та економіку.

Ще 12 березня Багами припинили усі операції з російськими установами, на які накладено міжнародні санкції. А вже зараз Центральний банк Багам оголосив про виявлення трьох мільярдів доларів, власників яких пов'язано з РФ. Це означає, що їх буде або заморожено, або конфісковано.

Після припинення роботи на РФ американської нафтосервісної компанії Halliburton, найбільша у світі нафтосервісна корпорація Schlumberger заявила про припинення там своєї роботи. Нафтосервісні послуги це розвідка покладів, буріння свердловин, їх технічне обслуговування, геофізичні роботи, будівництво інфраструктури, застосування методів підвищення нафтовіддачі пластів та інтенсифікація видобутку, транспортні послуги, обслуговування та ремонт нафтопромислового обладнання. Тобто без усього цього нафтогазова галузь путіностану згорнеться, мов гадючка у мороз.

До України надійшла перша партія (тисяча тонн) імпортованого з ЄС пального на заміщення поставок з Білорусі. Далі будуть більші об'єми. А "бацька" нехай смокче одну з частин свого тіла.

Про спорт.

Міжнародні федерація футболу закупила медикаменти для ЗСУ та передала мільйон доларів на потреби України. Це лише перша партія.

Дрібна підлість. Типу плювок у каструлю з борщем. Під час футбольного матчу Ліги Європи між "Вест Хемом" та "Севільєю рашисти з телеканалу "Матч ТВ" під час виходу на поле українського півзахисника Андрія Ярмоленка, показував якогось товстопуза, що жує бургер. Через півгодини Ярмоленко забив гол й замість показу святкування на екрані знову виник той таки товстун з тим самим бургером. І кожного разу коли з'являлися кадри з українськими прапорами на трибунах, у російських телевізорах з'являлися цей мужик і його гамбургер. Спостерігати за цим було водночас і гидко, і кумедно. Рашизм в усій своїй красі.

Нам важко. Ми несемо втрати. Але ми тримаємося. Увесь світ з подивом та захопленням спостерігає, як українці б'ються з величезною імперією і перемагають.