"Чутки та факти". Випуск вісімнадцятий - Павло Бондаренко

"Чутки та факти". Випуск вісімнадцятий - Павло Бондаренко

Про туризм.

Зі зведеного загону 331-го гвардійського парашутно-десантного ударного Костромського полку, який брав участь у бойових діях під Києвом, у живих залишився один військовий, і той перебуває у шпиталі.

Через брак "гарматного м'яса" міністр оборони РФ Сергій Шойгу підписав наказ "Про організацію залучення членів військово-патріотичного громадського руху "Юнармія" до проведення спеціальної операції на території України".

В наказі йдеться про підготовку звітності потенційного людського резерву у віці 17-18 років для залучення до бойових дій у складі окупаційної армії. "Юнармія" це воєнізована організація по типу нацистського "Гітлерюгенда", до якої приймають дітей у віці від 8 років. Так що резервів ще є...

В Україні офіційно перебуває 562 особи російських військовополонених.

Про Москву.

Повідомляється, що мікрофюрер міцно посварився з Кадировим через невідповідність бойової цінності його солдати тим колосальним коштам, які він Рамзанові Ахмадовичу. Той у відповідь обізвав шефа різними нехорошими словами, на шо мікрофюрер пообіцяв "розібратися" з ним "образу після взяття Києва". У результаті обидва подвоїли особисту охорону.

Російська політична та економічна еліта готує відсторонення Путіна або його смерть через діарею чи нежить. У якості його наступника розглядають директора ФСБ Олександра Бортникова, з яким мікрофюрер теж примудрився побити горщики, звинувативши у наданні недостовірної інформації щодо України, через що провалилися усі плани з її захоплення.

Про союзників.

Австралія безкоштовно надасть Україні 70 тис. тонн вугілля.

Франція заморозила 22 млрд євро рашистського Центробанку, 150 млн євро на приватних рахунках та нерухомість на 539 млн євро.

Про політику.

В Україні заборонено діяльність 11 проросійських партій. Серед найвідоміших - ОПЗЖ та "Партія Шарія".

Про спорт.

Уславлений український біатлоніст, чотириразовий чемпіон Європи та триразовий срібний призер чемпіонатів світу Артем Прима вступив до числа захисників України, змінивши біатлонну гвинтівку на АК-74.

Нам важко. Ми несемо втрати. Але ми тримаємося. Увесь світ з подивом та захопленням спостерігає, як українці б'ються з величезною імперією і перемагають.

А я пішов робити олів`є