"Повний ноль. Хоч і легітимний" - Джон Сміт

"Повний ноль. Хоч і легітимний" - Джон Сміт

Видання The Wall Street Journal оприлюднило як Сталеві Яйця в перші дні вторгнення були ще розміром з горішки арахісу і побігли на переговори з путіним зі згодою на ВСІ його вимоги: втрату Криму, втрату Донбасу, втрату суверенітету на зовнішній курс і згодою на скорочені ЗСУ, позбавлені озброєнь. Лише на 2-й місяць війни горішки арахісу вилізли із бункера і побачили, що воїни ЗСУ ціною надзусиль відкинули орків і ужас прошол. Тут-то вони і перетворилися у відомі всім Великі Сталеві Яйця з 3-денною Щетиною Незламності.

При чому навіть побачене у Бучі, як випливає з матеріалу, не вплинуло на настрой Зедента лягти під ворога. Бо 17-сторінковий документ, за даними The Wall Street Journal, його делегація уклала із російською 15 квітня! Тобто уже після візиту Боріса Джонсона в Україну і після Бучі, після якої, як вважається клоун начебто прозрів.

Але мене це як раз взагалі не дивує. Я-то пам'ятаю, що по Бучі і всім місцям вбивств у ті дні Зеленський ходив з дебільною посмішкою на хлєбалі і руками в кишенях. Психологічний портрет пацієнта наліцо.

Тобто в ті дні, коли істерична біомаса постила портрети Зеісусика-рятівника, в реальності прихованій від всіх ісусик українців здавав.

Це не було затягуванням агресії, бо нічого він тими переговорами не затягнув. І це не було дипломатичним маневром, бо мер Дніпра Філатов на відомому відео реально підтвердив початок готування до злочину.

В плані клоуна він би після підписання капітуляції махав над головою папірцем як Чемберлен і кричав: "я привіз вам мир!". Частина зашуганих вбивствами голодранців навіть раділа б тому і кричала "секті непідірваних мостів", що "Бубачка маладєц!". А він би, дуже вірогідно, навіть зумів дриснуть у почесну відставку. Ну а через рік чи через два путін рвонув би вперед і остаточно добив 85-тисячну обеззброєну Зеленським армію. А коли по країні б різали животи і голови, а мільйони біженців перетворилися б на десятки мільйонів, ви б вже НІКОЛИ не змогли покарати нікчему, який до цього призвів. Як не змогли покарати Януковича. Бо сидів би він вже на той час давно десь в Ростові чи Ізраїлі.

Добре, що він зараз корчить із себе незгібаємого. Але які у петрових-подоляків-мосєйчук гарантії, що це не чергова його роль? Наше воєнне виробництво за 2 роки саботував. Мобілізацію під гарним приводом зірвав, прямо як заправський агент Кремля. Союзницьку допомогу втратив і лише щось там мямлить у відповідь. Результат: втратили Авдіївку. Оце так "перезавантажив і пришвидшив" керівництво ЗСУ.

Повний ноль. Хоч і легітимний.

Поки.