"Цирк поїхав, а клоуни залишилися" - Олександр Дедюхін

"Цирк поїхав, а клоуни залишилися" - Олександр Дедюхін

В офісі ЄС сьогодні відбувся обшук. Слідчі ДБР шукали сліди моніторів, що підступний син Порошенка викрав з колишньої АП, разом з важливою інформацією, яка зберігалася чи то у моніторах, чи то за мониторами в таємних шухлядах. Нагадаю, що монітори в Адміністрацію Президента Порошенка були куплені за приватні кошти, і після закінчення терміну президентства, згідно Закону, мали повне право бути забрані господарем.

Але в ДБР поступила оперативна інформація, що «похіщені» монітори перебувають в офісі «ЄС», там страждают від захоплення ультранаціоналістичними ідеями, культивування величи арійської раси, задля дестабілізації сітуації в країні і мріють вернутися до реформованого Офісу Президента, віддати йому всю інформацію як керувати країною, яку підступний Порошенко сховав та вивіз.

І ДБР приїхало визволити монітори з інформацією.

Спочатку я думав, що слідчіх ДБР просто підставили. Ну в решті решт, не можуть же розумні люди не знати, що монітор не може зберігати ніяку інфу, в нього немає для ціьго можливостей. Але коли побачив, що слідчі «пакують» в свій бусік коробки від моніторів, які вони вилучили в результаті обшуку, то зрозумів, що дуже переоцінив розумові здібності розслідувачів.

А ще коробки в бусік не вміщалися, тому слідчим довелося їх декілька разів виймати, та перекладати по-різному, але тут агенти ДБР довели, що в «тетріс» вони грають непогано і для того, щоб складати коробки в бусік, в них мізків вистачає.

Слідчі поїхали, а працівники офісу залишилися гадати, для чого ДБР будуть використовувати коробки. Можливо хочуть влаштувати притулок для котів, нагодувати верблюдів (верблюди дуже полюбляють жувати картон, хто не знає). Або, можливо, здадуть в макулатуру та отримають купу гарних книжечок для діток на Різдво. Якщо ви, шановні читачі, знаєте ще способи використання упаковки від моніторів, пишить про це в коменти. Ми обов‘язково поділимось вашими ідеями зі слідчими ДБР. Дякую, дуже дякую.

Олександр Дедюхін