"Cкотобаза освоїла метод формування альтернативної реальності альтернативною соціологією" - Mason Lemberg

"Cкотобаза освоїла метод формування альтернативної реальності альтернативною соціологією" - Mason Lemberg

Щодо заяви хльорки януковича яка перейшла в наслідство до зеленського і називає себе "соціологом" про те що "нєт путіна (закреслено) зеленського - нєт расіії (закреслено) України", то:

Найсмішніше - це те, що подібні заяви ця хльорка вже виголошувала своїм ротом. Хто має час і бажання можете перевірити. Це було 10 років тому десь на початку Майдану. І говорила ця хльорка рубльова про безальтернативність януковича, який об'єднав нарід.

Другий смішний факт - це те що хльорка пропонує зеленському готувати наслідника престолу. Передавати тому опит і знанія. А вибачте, що саме передавати? Вчити когось гундосити? Нести хуйню без листочка? Істерити коли задають незручні запитання? Бачити мир в очах путіна? Готуватись до шашликів? Вже не говорячи за більш несмішніші речі. Які блять саме знання і досвід має передавати зеленський?

І третій смішний факт цієї пропагандистської балади полягає в тому подібні заяви про "нєт путіна, нєт расіії" нібито сформовані на основі соціологічних показників довіри. Вибачте, а що ж тоді не так з арестовичем? Чи з молодшим партнером цього кубла притулою? Я ж сам бачив рейтинги де в арестовича під 80% довіри. Було. Тепер нема, але ж було. Альоша хвалився що він другий, а Залужний третій. А Притула? Волонтер, красавчік, гострий на язик, супутник придбав, він тут живе.. Хіба може хоч в когось бути хоч якісь причини не довіряти цьому пану? Там навіть в мастера нагаточков подоляка ого які шанси після Тараса Бульби.

В цілому тенденція зрозуміла:

1) скотобаза освоїла метод формування альтернативної реальності альтернативною соціологією, яку ніхто перевірити не зможе і буде намагатись переконувати пересічного українця що він вірить зеленському бо всі вірять.

Це вони вже використовували, до речі, з цією самою хльокою на місцевих виборах у 2020. Там теж їм ця мразь малювала перемоги з 37% за 2 місяці до виборів, на яких вони отримали 14%.

А зараз, коли перевірити не можливо, можна переконувати в чому завгодно.

Що ще раз говорить про те, що нас чекають непередбачувані події з непередбачуваними результатами, коли реальність в один момент проб'ється до голови пересічного.

2) це послання було не для того щоб ви тут сміялися у фейсбуках з нього. Це було для таваріща Володимира Зеленського. Щоб він вже визначався нарешті що буде робити далі: чи буде далі руліть чи (як пропонує хльорка) віддасть узди завгоспу, офіційно. Такий напівпрозорий натяк від завгоспа, якому свербить.

3) це все відбувається зараз. Під час Бахмуту і Авдіївки де ми потрохи але йдемо назад. Зараз коли в 3 рази більшою є окупована територія ніж була рік з копійками тому, коли мільйони людей закордоном, а економіка дихає на ладан.

А єдине що в голові цих хєсосів - це якнайшвидше влаштувати танці на тонкому льоду.

Ну що ж - вперед.