"Cпогади і емоції не мають жодного значення, якщо кожен з нас не зробимо висновків" - Mason Lemberg

"Cпогади і емоції не мають жодного значення, якщо кожен з нас не зробимо висновків" - Mason Lemberg

Знаєте що я вам скажу?

Ваші (наші) спогади і емоції не мають жодного значення, якщо кожен з нас і всі ми разом не зробимо висновків з того що сталося.

Якщо ми їх не зробимо, то вже за 2-3 роки після "миру" наша майбутня влада (а якщо буде Зеленський - то відразу) почне зношення з тими, хто нас вбиває зараз. Як це є у Грузії.

Років через 5 до влади повернуться агенти російського впливу з казками що не всьо так била адназначна.

Років через 10 свині, які підросли в умовах "всепрощення" почнуть судити сьогоднішніх військових за розстріли "братів".

Після чергового братання і ужинів на граніце вони підуть війною знову.

І якщо ви зараз кажете "та ні, цього ніколи не станеться", то просто огляніться назад.

Подивіться на тих, хто обіцяв помститися за Небесну Сотню, а потім через 5 років повторював за Зеленським що поміняв би сотню беркутівців на 1 розвідника.

Подивіться на вилучені клістрони, план оборони України, татаровим, смірнових і єрмаків, адвокатів Януковича, відкритих справ проти Антоненка, генералів ітд.

А це сталося не за 10 років, а всього за 5.

Подивіться на телемарафон, засраний нетакімі русскімі, суть претензій яких до путіна полягає не в тому, що він почав війну, а в тому що він слабак і погано приготувався.

Тому не про емоції і минуле треба говорити сьогодні, а про клятву помститися всім і кожному, без огляду на стать і вік. Про збереження історичної пам'яті і ненависть в жилах до колективного пушкіна в усіх аспектах і проявах, в усіх можливостях і шансах. І про недопущення тварин, які просто предлагают прєкратіть стрелять, бо "та сторона" тожи люді.