Цугцванг, "братья-славяне"... - Олена Кудренко

Цугцванг, "братья-славяне"... - Олена Кудренко

У росіян з "наступом" немає шансів для перемоги.

Бо немає історичних фактів про перемоги в подібних війнах, де на твоєму боці лише Білорусь (тобто явно не надто модернізована армія у порівнянні з нами, Штатами та європейцями) - а проти тебе цивілізація, інновації, та ще страшенна жага помсти від українців.

Це були б лише пусті слова, але ми знаємо про масові поховання російських солдат після блукання на нашому Донбасі. Ми читаємо чати російських матерів. Ми знаємо про втрати росіян, про небажання місцевих воювати за "освободітєлєй", про наркоманію в сепарських рядах. У нас є всі підстави ЗНАТИ про нашу здатність стояти за своє, як було з ДАПом, наприклад.

А ще ми знаємо про маленьку Ічкерію та втрати росіян там. І про кількість китайців, які вже давно живуть на своїх історичних землях, правда, поки що під триколором.

Я навіть розумію, що тут "або-або". Або вони підуть в наступ, бо дупа підгорає від санкцій - або не підуть, і теж з дупою справа краще не стане. Бо вони перейшли червону лінію, вже давно.

У першому випадку вони втратять ще більше, а гарантій, що їм дадуть дуже смачну цукерку - немає взагалі. І тоді їм стане гірше.

У другому - теж залишаться самі, без великих заробітків у валюті, бо вже Норвегія та США, Азербайджан (нагадайте, хто ще) виривають свій шмат ринку. І теж нічого хорошого в росіян вже не буде.

Тільки в першому випадку ще й ганьбу отримають на весь світ - всі будуть мати змогу побачити якість російської військової техніки, яку вони "втюхували" іншим країнам за гроші. І якість російської армії, бо зовсім незрозуміло, за які такі справи вона кимось називається другою армією світу.

Ось і дізнаємося правду.

Цугцванг, "братья-славяне".