"Ця дурна істота навіть не розуміє" - Джон Сміт

"Ця дурна істота навіть не розуміє" - Джон Сміт

Дірявий зек пригожин закликав росіян закопатися на окупованій території України, оголосивши перемогу.

Україна повністю згодна з цією пропозицією дірявого зека і навіть готова закопати цих росіян.

Але цікаво тут інше.

Чергова путінська промокашка навоювалася. Все. Надірвав пупок. Далі воювати не хочеться.

Це ілюстрація до того процесу, який непомітно відбувається всередині російської армії з перших днів вторгнення. Навіть командний склад починає шукати шляхів порятунку із ситуації, в яку їх загнав путін. І чим професійніший представник російської армії, тим він швидше проходить до думки, що їм гайки. Найбільш професійні з них застерігали від вторгнення взагалі. Менш професійні, але теж професійні, зрозуміли, що треба попускатися уже в березні 2022 року. Патрушев і Герасімов, як випливає із зливів американських розвідданих, ще 5 березня 2022 планували саботувати бойові дії рашистської армії. А генерал-манкурт Рудской начальник оперативного управління ГШ ВС РФ (найголовніший планувальник ворожої армії на мінуточку) уже на початку квітня 2022 оголосив, що ніяка демілітаризація-денацифікація не замишлялася взагалі, а вони взагалі-то планували трохи повоювать отам в ОРДЛО і все.

Ну а непрофесійні (повні імбецили), такі як пригожин (взагалі зек), кадиров (в часи російсько-чеченської, як писала Політковська, носив біля столу старшим у тейпі чай), і судимий суровікін, ці ще рвали рубаху на пузі до останнього, корчили з себе піхотінцев путіна.

Але, як бачимо, навіть самим упоротим хлопці з ЗСУ вправляють скрепу.

Далі залишається путін. Йому пофіг. Він мріє воювати 21 рік як царь пьотр, за принципом: "здохни ти сьогодні, а я завтра". Але щось мені підказує, що план так собі. Навряд його скотобаза довго так протримається, особливо коли розумітиме його мотив.

Звісно всі ці нікчеми не воїни по своєму складу. Хіба можна було собі уявити генерала Романа Шухевича, який закликав би до зупинки війни, бо справа безнадійна? Та Шухевич декілька років провів у стані продовження боротьби за безнадійну справу. І помер за безнадійну справу, в останньому бою забравши з собою окупанта.

А всі ці діряві промокашки з-під шконки звісно по своєму складу не воїни. Вони це кишеньковий злодій-парашнік, що хапнув гаманець і сподівається відсидітися з ним десь у конурі доки сирени поліції затихнуть. Чи домовитися з поліцією. Чи відкупитися. Чи відсмоктати кому треба, щоб відчепилися.

Але чим цей парашнік цікавий, що він прямо і виляпує хід думок їхньої зграї. Негідники постали перед задачею: треба вимолювати перемир'я у ворога, але як пояснити тубільцям-людожерам, що це перемога? І ця паскуда легко знаходить відповідь: треба, - каже, - сказати, що ми перемогли, бо знищили у противника активну частину чоловічого населення. А ще частину населення налякали і витиснули у Європу.

І справа навіть не в тому, що само воно шлемазл незрозуміло якої нації і само знищило таку частину російського чоловічого населення, що швидше його самого вони і мають порішити.

Але це органічно прозвучало б від тисячника якого-небудь хана Бояна чи Котяна 1000-1500 років тому із численних орд пробзділих кочовиків, провоняних конячим потом, чиї назви зараз і не згадає ніхто. Але і ці дикуни так мислять. Ніби і не було цих 1000-1500 років. Тільки сучасні дикуни на москві вже навчилися чірікать західною фенею, вдягати галстуки і приховувати істинні людожерські наміри за цивілізованим словами.

Ця дурна істота навіть не розуміє, що нікого він не лякає своїми кувалдами і відрізаними головами. Навпаки, вони стільки і такого наговорили і натворили, що у всіх тепер лише гадливість і бажання роздушити цю наволоч каблуком черевика. Генерали Залужний, генерал Шаптала, генерали Забродський і Миргородський закопають всіх їх і з гарантією. Особливо відбитих тепер будуть діставати з їхніх печер, що б це не коштувало, а інших змусять відробляти збитки, як німецьких нацистів.

І нічого негідники цьому протиставити не зможуть.

Ті, що не замарані ще можуть здатися в полон ЗСУ, інші стріляти командування і грохнути путіна. Потім прикинетеся з дєтства за НАТО.