"Дєцкій сад" - Віктор Бобиренко

"Дєцкій сад" - Віктор Бобиренко

Байден на зустрічі з виборцями (колядував гроші на партійну кампанію демократів на осінь) сказав чесно, що попереджав Зеленського і К: чудаки, наш штірліц, наші супутники, наші аналітики попереджають: путін скоро нападе.

В офісі образились: ми і самі все знали ще луччє, у нас у самих є аж два штірліца. Але це ви не ввели санкції проти росії ще до її наступу. Ви нехароші. Треба було воодити санкції і давати зброю. Плахіє ви.

Стоп. А хто казав, "спакойна, народ"? Хто казав: усі на шашлки давай, всьо тіп-топ, без паніки, ніхто не нападе.

Ой, а нафіга вам санкції, якщо ви пацифізм тут розводите?

Хто не замінував жодного мосту в Сумській області?

Хто не попередв жодного голову громади? Хто не дав інструкцій, як себе вести: тікати? сідати в підпілля? виходити до орків і намагатся якось їх втримати від насильства? Як правильно, щоб потім СБУ не наїхало?

Якщо ви не довіряєте народу (а чому не довіряєте?), то чому не роздали зброю тербатам в Сумах і Херсоні за тиждень до війни? А краще - ще 20-30 тисячам бажаючих. Та по одному на взвод гранатомету, старому, радянському? Це готовність така?

І тепер звертаєте все на американців: зброю не дали.

Це як у тому анекдоті. Наречений побив багатого дядька нареченої. Бо вона натякала, що треба подарувати молодятам на весілля ключі від квартири в Києві. А він гад подарува лише 10 тисяч баксів на весільну подорож. Як не побити?

У нас забувають, що є США. Ця країна наш союзник і з нами дружить. Але є і людські відносини. І наша ОПа робить все, щоб двоє чоловіків - Байден і Зеленський - особисто не дружили і весь час сварилися.

Тільки кому від цього буде гірше?