"Д – дедукція" - Віктор Бобиренко

"Д – дедукція" - Віктор Бобиренко

От побачив синхронний наїзд Дубінського і Деркача на керівництво НБУ. От з Дубінським усе ясно. Вірний Артемон Карабаса мусить відпрацьовувати за бистру єзду.
Але Андрій Леонідович Деркач, серйозна людина, атєц рускай дємакратії. Це ж він колись заявив: «У Європу разом з Росією». Значить атєц.
Знову ж, Деркач має удільне Глухівське князівство на Сумщині, виборчий округ топче вже 20 років. Порода, панімаєш. Статус. Місцева шляхта вірна. Холопи голосують за пана справно. Навіть будучи його ворогом, відчуваєш повагу.
І тут – така банальщина – тягати каштани з вогню для Ігоря Валерійовича Коломойського. Ой, встидно.
А у Сашка Дубінського цього разу не вистачило креативу. Його версія прослуховування Гончарука: Рожкову чути голосніше всіх, а тому тіпа, коню ясно, що записуючий апарат був у неї в кишені. Дедукція, млять. Холмс курить. А мотив тіпа їм вигідно, щоб відволікти увагу від курсу долара.
Така тєма піплу не зайде.
А Деркач в ударі. Написав озабоченого листа прем’єру. Тіпа підозрюю, що Олену Гордієнко, яка стала головою наглядової ради державного «Укрексімбанку», просуває «ворог народу» Гонтарєва. Зверніть увагу, Україна на краю. Пропадає, бо люди Гонтарєвої прям вєздє.
От я маю бути занепокоєним. Тому що народні депутати відпрацьовують за мої податки тему Коломойського. За мої, гадство, гроші вони лобіюють інтереси одного з тих, хто грабує мою країну вже багато років.
От за дедуктивним методом, якщо людину підозрювати за ознакою колишнього місця роботи, то я глибоко занепокоєний. Нєкто Андрій Деркач закінчував школу КГБ. А що, якщо весь його нинішній ентузіазм викликаний бажанням відпрацювати на кантору в Масквє? Оце реальна дедукція.
А взагалі, якщо приміняти дедуктивний метод, можемо заявити.
Скоро, дуже скоро стане ясною розв’язка (думаю, на ряду з виборами, децентралізацією) однієї з найбільших загадок нинішнього року. Відіжме Коломойський ПриватБанк, чи він залишиться у власності України?
І за дедуктивним методом можемо спрогнозувати: хто кричатиме: «Дєржи вора» -Той ним і є.

Віктор Бобиренко