Ідііотизм, як він є... або... "вони не лікуються" - Костянтин Машовець

Ідііотизм, як він є...  або... "вони не лікуються" - Костянтин Машовець

О це... значить расіянци придумали, як їм здається, "вдалий хід". У рамках "інформаційного забезпечення" шантаж-операції під назвою "зірвемо ЗАЕС", пішов разгон про... нібито готовність України зірвати гіпотетичну інспекцію "комісії МАГАТЕ" на цій станції таким собі... "терористичним шляхом".

Ось декілька заголовків цього тренду з відповідної російської ІпСО...

"... Захарова заявила, что Киев занимается ядерным шантажом в ситуации вокруг ЗАЭС // Российская газета

Двух сотрудников Запорожской АЭС задержали по подозрению в работе на ВСУ // РБК

В городе Энергодаре Запорожской области, который контролируют российские войска, задержали двух наводчиков артиллерии ВСУ, работавших на Запорожской АЭС.

Власти Энергодара сообщили о ночной атаке ВСУ на город // Известия

Минобороны РФ предупредило о готовящейся провокации ВСУ на Запорожской АЭС // Известия

США продолжат добиваться прекращения боевых действий на ЗАЭС // Лента. ру..." (с)

Більше того, офіційні расеянські інформ-агенції почали розповсюджувати цю маячню за допомогою дебільних "одкровень"... різного штибу стрьомних дегенератів зі складу усіляких там "народных ополчений" та інших малозрозумілих формувать і організацій... При цьому, вони навіть не замислюються над тим - що і як верзуть, ці дресовані мавпи "під софітами".

Наприклад офіційна російська агенція "РИА Новости"... на повному серьйозі видає в ефір бубньож саме такого змісту якогось пана Новікова. Який, згідно титрування, є таким собі "лидером запорожского ополчения, командиром отряда Троя",. Короче кажучи, чергове російська декоративнв істота, на призвисько "Алабай", яка командує таким же декоративним "формуванням".

Так, шановні читачи, русня вже встгла "організувати" на окупованих територіях Запорізської області таке собі "народное ополчение" з числа місцевих довбойобів, готових "освобождать область от нацистов"... Справді, то більше в схибленій уяві російських спецслужб та віртуальній реальності, ну то таке... Для "картинки" у телезезомбоящику... згодиться.

І ось ця "псіна" у своєму короткому коментарю російській "інформаційній агенції" сповіщає про те, що якщо вони "вибудовують роботу з МАГАТЕ, забезпечують безпеку цієї комісії", треба обов'язково враховувати готовність України здійснити провкаційний терористичний акт по відношенню до комісії і самої станції. Більше того, він стверджує, що "вони (тобто Україна) обов'язково планують диверсію на ЗАЕС і обов'язково спробують її здійснити", бо ми усі тут, бачите... нацисти-терористи...

Російським іпсо-шникам здається, що вони дуже вдало "підготували фундамент та почву" у інформаційному відношенні, щодо подальшого розігрування "фактору ЗАЕС".

Однак, насправді... у їхні дурні макітри, навіть, ні на йоту не доходить одна проста, як цвях, думка про те, що ніякої особливої логіки (навіть формальної) в цій їхній тупорилій ІпСО не має. До того ж, ніяких особливих результатів цими "успішними випереджуючими діями" вони не добилися... Скоріше навпаки.

Вся ця, бля... інформаційна "конструкція", вибудована росіянскими структурами ІпСО на примарних "терористичних прагненнях" України по відношенню до ЗАЕС, руйнується одним простим, але достатньо елегантним питанням - нахуА це потрібно Україні...? Щоби шо....?

Тим більше, якщо замислитись про ще деякі нюанси усіх цих кремлівських "передбачень", стосовно ЗАЕС, то стає достатньо очевидно уся їх недолугість.

Наприклад, за їхньою логікою, слід вважати, що ЗСУ, знаючи ДОСКОНАЛО і ТОЧНО схему та координати усіх, навіть другорядних та незначних, об'єктів ЗАЕС, а також маючи засоби ураження, здатні із хірургічною точністю винести до бісового дядька прольоти Антонівського мосту чи мосту на дамбі Каховської ГЕС, і знаходячись буквально через річку від самої станції.... будуть посилати "терористів-диверсантів"... нападати на комісію МАГАТЕ, або руйнувати якусь інфраструктуру станції...Більш маразматичних "припущень" та "попереджень", навіть уявити собі важко.

Але ці довбойоби на повному серьйозі створюють відповідний інформаційний фон для "кошмарной провокации киевских нацистов" саме на такому припущені... з надією, та навіть впевністью, що їм повірять...

Ну-ну... бовдури, продовжуйте...