"Дія - це такий собі реквієм за "досягненнями" Зеленського" - Маson Lemberg

"Дія - це такий собі реквієм за "досягненнями" Зеленського" - Маson Lemberg

До великої війни - це було єдине його "досягнення" за всі три роки. Решта були лише обіцянки про мільярд дерев, а от дію вони могли показати.

Тому вони піарили ту дію всюди де можна, роблячи зі звичайної всратої аплікухи, яких десятки тисяч, світову сенсацію в головах довбойобів.

І, як завжди, що характерно для епохи "багатства і правди", завдяки дії мінялася не суть процесів, а обгортка. Нічого доброго робити не виходило, зате згодовували бадилю дію. Тобто, в результаті цих маньоврів бадиль гордо носився з дією, але пояснити чому життя бадиля стало хуйовим і дія не допомагає - бадиль не міг.

Невідомо які ще були в них плани на ту дію, але важко забути як в окупованому Криму і в Білоруському федеральному окрузі на повну йшла підготовка до великої війни, а єдиною проблемою товаріща Зеленського було - купити бабушкам смартфони з доступом до дії.

Тепер, після 5 років його правління, і це єдине і останнє "досягнення" Зеленського кануло в лету, навіть без запитів зі смартфонів бабушок.

Все що залишилося - вірити в черговий піздьож про мільярд дерев, мільйон дронів, 5000 дулярів зарплати і пишатися його "досягненнями" з приставкою "не":

Не вбив брата, не полював на червонокнижного динозавра, не їв серце дитинчати альпійської лані, не залишив за собою незлите лайно в туалеті господаря, не втік, не виїбав козу. Хоча тут можна посперечатись...