"Давайте я вам дещо нагадаю" - Карл Волох

"Давайте я вам дещо нагадаю" - Карл Волох

Колись, за Лавриновича, в Мін’юсті була створена потужна корупційна схема (до речі, Дерев‘янком, який згодом став нардепом, а потім і найближчим соратником баригоборця Саакашвілі) із викачування державних грошей за користування програмним продуктом на Держреєстр майнових прав. Щоб оцінити потужність цієї схеми, наведу слова екс-міністра Петренка, який у 2015 сказав мені: «Уявляєш, я припинив виплачувати їм це роялті - і на рахунках міністерства залишилося «зайвих» 600 мільйонів гривень».
Так от, у 2013 міністром замість Лавриновича стала Лукаш. І почалася боротьба за перенаправлення повноводного грошового потоку в нові кишені. І очолив її (разом із новим міністром), її соратник - колишній мінюстівець, а на той час уповноважений Кабміну з боротьби із корупцією - Андрій Йосипович Богдан.


Це я вам до чого розповідаю? Коли бачите інформацію, що Лукаш, ймовірно, повертається у владу (і не розумієте, чому із колишніх риггів обрали саме її), що її кандидатуру навіть пророкують до майбутньої ЦВК, пам‘ятайте, що мова йде про подільницю Богдана, а не так про ідеологію, бо основною його ідеологією завжди були гроші.

Карл Волох