"Давайте я вам ще раз проілюструю сенс виразу «все через сраку»" - Карл Волох

"Давайте я вам ще раз проілюструю сенс виразу «все через сраку»" - Карл Волох

Коли Байден-Джонсон і все західне розвідувальне співтовариство попереджали про невідворотну війну, наші недоумки всіма можливими способами спростовували цю інформацію. Хоча це була, крім усього іншого, безпрограшна історія. Не кажучи вже, що ігнорування таких застережень є злочинною безвідповідальністю за визначенням, підтримка стурбованості західних партнерів дозволяла просити в Заходу чимбільше зброї та інших ресурсів для захисту України. І не сумнівайтеся - вони б дали.

Наразі маємо ситуацію рівно протилежну. Західні розвідки, котрі традиційно не схильні применшувати загрози, твердять, що вірогідність застосування московитами ТЯЗ хоча і є найвищою від початку війни, але при цьому залишається невисокою. А український ГУР робить вигляд, що знає більше за АНБ-ЦРУ та три десятки інших американських-британських спецслужб й стверджує, що небезпека є високою.

Як ви розумієте, ніхто на Заході такі прогнози українців, якщо вони суперечать власним даним, серйозно не сприймає. Тому додаткову зброю, фінанси чи медичне устаткування ніхто нам і після цих алармістських завивань не дасть. А ось в українському суспільстві з‘являється зайва нервовість та істеричність.

Бо: что ні дєлаєт дурак, всьо он дєлаєт нє так