"Давно не бачив у ленті тужливого метра..." - Олександр Карпюк

"Давно не бачив у ленті тужливого метра..." - Олександр Карпюк

Від експерта який колись стверджував що для перемоги треба пустити руських у міста, ну так, міста будуть знищені, багато цивільних загине, зато в цьому буде сакральний зміст якийсь. Сам демон тужливості звісно в перших рядах оборони не збирався стояти.

Так і зараз. Західна допомога- зло. Українці самі повинні були наробити танків, снарядів та БПЛА. Правда незрозуміло як це робити, коли витрати на ВПК Росії у 20 разів вище чим витрати на оборону України. Ну не знаю, в 20 раз краще працювати треба було, в 20 раз краще виробництва побудувати, платити там в 20 раз меньші зарплати, кароч будьте ефективніше! - заявив би ниючий експерт.


От як з дронами самого Касьянова. Десять років людина- експерт в виробництві дронів. Мог би зробити в 20 раз українських дронів, більше Орланів та Зал. А по ітогу завалив дві компанії по виробництву БПЛА, був посланий нахер минулими командами та розпилив на цьому бабла без результата. Давайте літати на дронах Касьянова! А, стопе, є з цим деякі нюанси....

І нічого, он репостить его народ, поважна ж людина, розуміється в житті. Ніхто не питає як він жив, як голосував за Кучму, і що він робив коли віддавали українськи ракети за борги і чому тепер нинішне покоління повинно воювати з ворогом за рішення та помилки попереднього покоління, яке ще в спину житью вчить.

Фейсбук він такий.

А ось що робити тим хто живе реальністю, коли за спиною якісь дегенерати промивають людям мізки- незрозуміло . То Арестовичи, то анті-Арестовичи.

Voland-demart Romanoff тебе тегну, я то людина маленька, політати подивитись. А ось виробникам БПЛА цінні вказівки цілого метра повинні бути прийняті до уваги.