"ДБР порушила справу проти головного залізничника всєя України" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"ДБР порушила справу проти головного залізничника всєя України" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

У дивовижну історію потрапив головний залізничник всєя України, а в минулому незламний борець за права гноблених та обидлених Сірожа Лещенко.

ДБР порушила справу - увага, по факту отримання ним значної знижки під час купівлі квартири у вересні 2016 р. Сміх-сміхом, але Сірожа тоді був депутатом, а відтак знижка вважатиметься хабарем. З усіма в'язничними перспективами.

За що Сіроже таке лихо прилетіло? Та розумієте, там серед іншого ДБР має намір розслідувати роль НАБУ у закритті кримінальної справи проти Сірожи. Іншими словами, справу відкрито не проти Лещенка, а знову проти Ситника. Це йому гарячий привіт за суддю Вовка, Татарова і ще низку цікавих осіб. Сірожа там - так, причепний вагончик.

Гадаєте Сірожа зараз знову стане палким опозиціонером і борцем за все гарне проти встого поганого? Я би теж так припустив. Якби не але - 350 тисяч грн зарплатні, яку Сірожа отримує шомісяця в Укрзалізниці. Справа очевидна, будеш виступати - можеш повернутися назад на з/п депутата без жодних доплат.

А в Сірожи квартири великі - комуналку платити треба.

Я оце голову сушу. Сірожа тепер підпише співпрацю зі слідством чи оформить явку з повинною? Бо що він геть усіх здасть як склотару - я не сумніваюся.