"ДЕ МОСКВІ ВЗЯТИ ПЕРЕМОГИ?" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

"ДЕ МОСКВІ ВЗЯТИ ПЕРЕМОГИ?" - Дмитро "Калинчук" Вовнянко

Як ви думаєте, що робитиме Москва після того, як вона хвацтко і вправно драпонула з Харківщини? Правильно. Вона почне собі перемоги ПРИДУМУВАТИ.

Протягом кількох днів мені з кількох ділянок фронту люди яким я щиро вірю, написали: "Російські пропагандони пишуть що у нас починається наступ ЗСУ, але в нас тиша! Що це таке?" Не скажу звідки, з яких ділянок. Хай Генштаб скаже. А от що це означає - відповім.

А означає це, що Москві треба негайно виправдатися перед своїм народом-богопосцем і дати йому бодай якусь перемогу. Бодай шось. А позаяк перемогти вони зараз здатні хіба що кадирівські заградзагони, перемогу вони ПРИДУМАЮТЬ.

Писатимуть, що на такій-то ділянці відбувається український наступ. Наступу там не буде. Але вони писатимуть. І за кілька днів повідомлять, що український наступ переможно відбитий, а українцям завдано значні втрати.

Ба-більше, пересічні російські боти нам ще доводитимуть, що українці справді наступали і провалилися. Щойно окупанти "висадили український десант на ЗАЕС" і героїчно його "перемогли". Про "десант" українське командування дізналося виключно з російських ЗМІ, але коли Москву зупиняла необхідність збрехати?!

Будьте обережні. Вірте даним Генштабу. І не поспішайте радіти всьому про що пишуть ворожі джерела.