"Деградація: Порівняйте себе сьогодні і рік тому..." - Маson Lemberg

"Деградація: Порівняйте себе сьогодні і рік тому..." - Маson Lemberg

За цим всім щоденним інформаційним шумом, щоденними відмазками злочинців і зрадників, придумуванням ІПСО в кожному зашкварі злочинців і зрадників, українці пропустили деградацію. Деградацію самих себе, суспільства, єдності, віри в перемогу.

Просто порівняйте себе сьогодні і рік тому.

Для багатьох, тих хто живе перемогою, сьогоднішні дні є гіршими ніж в лютому 2022. Тому що тоді була віра і єдність, а зараз все деградувало разом з деградантом, його рейтингами, його агентурними друзями, деградувало заради політичних цілей.

Та й навіть трагедія з 128 і багато чого іншого пов'язаного з фронтом, має в основі політичний фактор, точніше фактор політичної деградації. Бо в лютому чи березні 2022 нікому і в голову не прийшло би вишикувати людей в безпосередній близькості до ворога для вручення мідальок, а сьогодні цей совкізм, гонитва за мідальками, рейтингами, популярністю, політичними і кар'єрними перспективами всюди. В тому числі, на жаль, і в армії. На жаль, не тільки в цьому випадку. І на жаль, що логічно, ціною життів українців.

І це після аналогічної чернігівської трагедії з виставкою дронів, влаштованою теж з тою самою безсенсовою метою, абсолютно не актуальною ще рік чи півтора тому.

Країна замість йти по шляху Перемоги йде шляхом деградації (в усьому), основною причиною чого є причина гундосна, якій бракує влади і аплодисментів. І пофіг якою ціною.

Це я до чого веду... до наступних запитань риторичного характеру:

1) А хтось серйозно думає, що далі буде ставати краще?

2) Хтось серйозно думає, що зможе ще роки (умовно наступні 5 років) відмазувати злочинців, злодіїв і зрадників байками про те як Порошенко підписував Мінські угоди 15 років тому?

3) Хтось серйозно думає, що можна буде ще місяць, півроку, рік, 5 років спихати все на "російське ІПСО"? При тому, що ініціатори тих казок, вже на даний момент нічим не відрізняються від старших братів-ідіотів, які стверджують, що дебіли шукають єврєїв в двигуні літака за завданням бандерівців/США/нібелунгів. Може хтось себе переконує в тому, що він умний і придумав хитру відмазку для злочинців, але вибачте, ці "умні" вже на цьому етапі нічим не відрізняються від їх дагестанських братів по розуму і пошуку єврейсько-бандерівського ІПСа в двигуні літака.

Я розумію, що люди які мене читають згодні зі мною і це не до них питання. Так само розумію, що нема про що говорити з животними, яких фінансують за вкрадені в солдата гроші.

Але це питання скоріше до тих, хто чогось чекає, на щось сподівається. Відмотайте на рік назад, порівняйте настрої, події, ситуацію. Оцініть інтенсивність і масштабність злодійства, брехні, ідіотизму і дайте чесну відповідь собі чого ви чекаєте і на що сподіваєтесь? Одумаються? Коли? Встановіть часові ліміти доколи.

Просто від ваших (і в загальному суспільних чесних відповідей) на ці запитання будуть залежати масштаби майбутніх трагедій.

Бо трагедій вже не нам уникнути.

Але й нашої Перемоги України теж.