"Декілька слів до тих, кому не на часі" - Mason Lemberg

"Декілька слів до тих, кому не на часі" - Mason Lemberg

Є така країна, називається Південно-Африканська Республіка. Ну чули: апартеїд, бантустани, нельсон мандела герой і все таке інше.

Колись найрозвиненіша країна Африки. До речі, одна з двох країн які добровільно відмовилися від ядерної зброї. Іншу країну ви знаєте)

Ну і ще в політичному плані країна відома тим, що є членом БРІКС (Бразилія-Росія-Індія-Китай-ПАР), тобто мертвонародженого проекту, який мав на меті економічно протистояти Заходу.

Так от: найбагатшою і найрозвиненішою ця країна була в ті самі часи апартеїду, коли країною керувала біла меншість.

А потім до влади прийшов старий пдр-комуніст нельсон мандела і все пішло попзді..

З 90-х років, з моменту відміни апартеїду, владу у цій країні незмінно очолює комуністична партія мандели. За цей час держава перетворилася на суцільний бантустан з криміналом, зруйнованою інфраструктурою міст тотальним піздцом, безнадією і сотнями тисяч мігрантів, які її покидають.

Чорношкіре населення, яке нібито дуже боролось за рівність, почало політику расизму стосовно інших рас. Мова не тільки про білих, а й про індійців, яких в країні багато і про людей змішаних рас.

Зокрема, в країні на цілком офіційному рівні діє закон який дає пріоритетне право афро-південноафриканцям на все: на освіту, на працевлаштування ітд. Тобто, ти маючи гарну освіту і хороший досвід, знання ітд але не той колір шкіри, не зможеш влаштуватися на роботу якщо на неї претендує чувак з тим кольором шкіри, який вечорами підпрацьовує гопстопом на районі.

Ну і це все привело до того, що тепер білі люди, повинні жити в ізоляції від цього суцільного бантустану.

Ну і канєшно, борцям за рівні права людей, назважаючи на колір шкіри, на те насрати.

Вчора (сьогодні) вночі не будучи зацікавленим читати про Іво Бобула, трохи читав зарубіжні новини і прочитав що в ПАР великий скандал зараз, якого не було з часів відміни апартеїду.

Місцеві комуністи за 30 років дохазяйнувались до того, що засрали не тільки міста, а й вбили ключові галузі економіки, зокрема енергетику. В країні щодня відбуваються блекаути за графіком і поза ним.

Тому всупереч своїй расистській політиці взамін ефективним і незамінним менеджерам з правильним кольором шкіри, 2 роки тому було вирішено запросити на посаду керівника головної енергетичної компанії країни (Eskom) білого південно-африканця з зовнішністю класичного арійця))

І в чувака вийшло. І люди відчули. Але потім знову щось пішло не так.

Так от, суть скандалу і основної події в цій країні полягає в тому, що чувака порвало (його намагались отруїти до цього) і він пішов з цієї посади і все розказав у ЗМІ. Все що там відбувалося, як намагались саботувати і знищити головне енергетичне підприємство цієї країни, як намагались красти і крали гроші, коли питання з електрикою тільки погіршувалось.

За його підрахунками крали по мільярду в рік. І винуватцями були міністри, прізвища яких він не називав.

Так от, зараз цей чувак, класичний арієць, прямо з плакатів, є мало не національним героєм і вперше чорношкіра більшість підтримує його, замість традиційних своїх фаворитів.

Ну і тут, звісно не обійшлося без "Порошенка" (ну тобто, звинувачення влади що це все проіски расистів, які хочуть повернутися до влади). Але чомусь в цьому випадку воно не діє.

Тепер підсумую і скажу про те, що хотів сказати:

- в монопартійній комуністичній країні деградуючій є опозиційні ЗМІ, до яких можна прийти, дати інтерв'ю, його покажуть по всіх каналах.

- чоловік не розкривав прізвищ, не надавав документів (на даний час партія влади вимагає надати документи, шантажуючи тюрмою за лжесвідчення)

- попри расові стереотипи чоловік зміг переконати навіть малоосвічене населення.

І головною тезою суспільного збурення є те, що вони не гроші крадуть, а їхнє майбутнє, вбиваючи бізнес, підприємства і перспективи.

Тепер порівняйте з собою, пані і панове. Зі сміхом і огидним шакалячим кривлянням зжерли історії про розкрадання гуманітарки з фактами, про крадіжках на їжі в воюючого солдата, про беню я вже й не згадую.. як останні пришиблені барани носяться з "попустив журналістку" в ситуації, коли мова йшла про державну зраду, яка привела до сотень тисяч загиблих і втрачені регіони

Вам з вашою поведінкою до людей з бантустанів ще рости і рости. При тому що ваші загрози куди більші ніж їхні і ваше майбутнє може бути вкрадено тотально, повністю, разом з вашим життям і життям ваших дітей.

І ще окремо декілька слів до тих, кому не на часі. Ваша політика мовчання і видування бульок з носа за цей рік зазнала абсолютного, повного краху. Пацієнту стало очевидно гірше, оточення (і він теж в темі) не соромитися красти навіть у солдата на війні. Їжу. Це ваші результати, результати вашої річної стратегії замовчування хйні.

І зараз ви вже нічого не зміните, на далі буде гірше і непрогнозовано. Непрогнозовано настільки, що ви будете готові прийняти навіть "білого арійця". Але за це прийдеться заплатити кров'ю.