"Демократичні вибори по узЕленські" - Андрій Смолій

"Демократичні вибори по узЕленські" - Андрій Смолій

«Вітаю» всіх з «переможцем» та новим «слугою». Вірастюка таки витягли за вуха і всаджують в крісло депутата. На одну зелену кнопку буде більше.
Вибочний округ 87 на Івано-Франківщині це мініатюра як знищувалась демократія в Україні. Це цілком відпрацьована і обкатана технологія, котру можна перенести на будь який новий виборчий процес. Про чесні вибори схоже можна забути.
Тепер факти:
- результат на 5 дільницях був скасований. Тобто у людей забрали їхні голоси і вибоче право.
- зникли близько 500 бюлетенів. Сталось це після так званого «перерахунку» під тиском «слуг народу». Всі 500 зниклих були за Шевченка.
- десант з 20 депутатів на чолі з Тищенком ще 30 березня прибув до Надвірної та «контролював процес» заважаючи журналістам та спостерігачам.
- ОВК кілька разів оточували правоохоронці в повній бойовій амуніції.
Тобто, це не вибори - це фарс. Це не підрахунок - це відверте знущання з виборчої системи і виборців. Це плювок в обличчя демократії і обкатка тут Білорусі-2 часів 90х.
Але тепер маємо «слугу». Ще одного.
Треба «подякувати» і виборцям, які здебільшого не прийшли на дільниці. І тим хто голосував за владно-олігархічних кандадатів. Але менше з тим, такого що відбувалось на окрузі не пам‘ятаю давно.
Але тепер маємо ще одного «слугу» що ходив по Лігах Сміху і Кварталах. З чим всіх і «вітаю».