День гідності та свободи

День гідності та свободи

До Царства Небесного не входить людина, котра має гідність меншу, ніж гідність царя.

До Царства Небесного не входить людина, котра має рівень свободи менший, ніж свобода Бога.

Стан Царства Небесного - це стан абсолютної перемоги, і воно береться лише силою. Свобода та гідність так само - лише зусиллями та у боротьбі здобуваються.

Боротьба за свободу України - це стук у ворота Царства Небесного.

Коли людина стає на шлях до Царства Небесного, проти неї повстають біси. Коли ми підняли знамена свободи, на нас так само почалися напади: спочатку зовнішні, а потім і внутрішні вороги заворушилися, під гаслом "какая разница". Але це не страшно. Праведнику, котрий став на шлях до Царства Небесного не можна зважати на бісів і потрібно силою переступати через всі спокуси, рухатись до свободи в Богові. Так само коли ми рухаємося до гідної держави, на нашому шляху повстає багато перешкод, але силою свого духу ми маємо їх долати.

Гідність не можна вкрасти. Гідну людину можна взяти в полон, можна голою вивести на сніг і поставити на коліна, але гідності цим не віднімеш. Теоретично в нас можна відібрати землі, можна стріляти «Градами», мінами, кулеметами, брехнею, маніпуляціями, непрофесійністю. Можна заводити кримінальні справи, звинувачувати будь у чому, але гідність, даровану Богом, та политу кров’ю відібрати не можна. Бо її нам дарував Бог. І ми на всі перешкоди від одержимих бісами ми повинні відповідати, як колись архістратиг Михаїл «Хто яко Бог?». І тоді біси падуть. Не сумнівайтесь.

Нагадую, що сьогодні о 17-й Київ збирається на Майдані. Так, знов у листопаді. Не знаю чому так. Але все одно переможемо.

Зі святом, порохобраття і порохосестри!

Олександр Дедюхін