День Незалежності буде "гарячим" - Луценко

День Незалежності буде "гарячим" - Луценко

Проросійські бойовики вже за кілька тижнів до Дня Незалежності посилили обстріл і провокації на Донбасі, обстановка буде тільки загострюватися, і цей день буде "гарячим".

Про це в ефірі програми "Герой дня" сказав голова фракції "Блок Петра Порошенка", народний депутат України Юрій Луценко, пише УНІАН, передає gazeta.ua.

"На Донбасі різко зросла не тільки кількість обстрілів, але й кількість військових вилазок ворога. Тому, на жаль, День Незалежності буде "гарячим", - зазначив політик.

"Мета Путіна - дискредитувати українську владу. Його цікавить внутрішній вибух, і для нього немає нічого кращого, як довести, що нинішня влада не здатна військово стримувати агресора. Це викличе масове невдоволення населення, стане благодатним ґрунтом для будь-яких сепаратистських і реваншистських дій в центрі української столиці ", - сказав він.

"Влада повинна наполегливо робити три речі, щоб перемогти ворогів Української Держави. По-перше, дати в зуби агресору. Тут є цілий спектр дій від мінімальних до максимальних. По-друге, треба дати відчутний і вигідний простому українцеві результат реформ. По-третє, треба результат в боротьбі з корупцією, яка навіть зараз не зменшується, а зростає. Тому явні картини наручників на руках високопоставлених злочинців також відновлять авторитет української влади ", - переконаний Луценко.